Olmaz, bizde her şey uzatılır ve gereksiz ama oluşması gerekli kaos oluşturulur... Bu yapılmadığında tadı damağımızda kalır...
Olmaz, bizde her şey uzatılır ve gereksiz ama oluşması gerekli kaos oluşturulur... Bu yapılmadığında tadı damağımızda kalır...
Kurcalama orasını, boşver... Ben muazzam diye Tost Makinesi'ne dedim gerisini boşver...
Şimdilik peki...Kurcalama orasını, boşver... Ben muazzam diye Tost Makinesi'ne dedim gerisini boşver...
Bende @Dosi ve @Yakamoz-Asi ye bol malzemeli 2 adet tost ısmarlıyorum. 😋 Afiyet olsun.
Herhangi bir peynir ve tereyağı bana yasak tüketemiyorum midem hemen tepkimeye girip kusmaya başlıyor. Sucuklu yumurtalı margarinli olursa hayhay.Valla dün yedim yumurtalı, sucuklu ve kaṣarlı. gel ısmarlıyayım sanada afiyet olsun
Herhangi bir peynir ve tereyağı bana yasak tüketemiyorum midem hemen tepkimeye girip kusmaya başlıyor. Sucuklu yumurtalı margarinli olursa hayhay.
Şimdi oldu.Seninkini kaṣarsız yaptırırız, kaṣarı dıṣardan tahsil ederiz
Sanatın böylesi.. Geri dön.. @Sherlock @MasacRE @MEnesTostun yanı sıra ev yapımı ızgara işlevi de görür ancak asıl işlevi tost yapmaktır. Tost ekmeğinin içine bol kaşar, pastırma, salam koyup insafsız bir şekilde bastırarak tostu yaptıktan sonra o erimiş kaşar ve salamın bir hoş aromatik kokusu eşliğinde tostu yemek paha biçilebilir olsa da çok lezzetlidir.
Dönemez…