Daha şarjın çok niye şarj yapıyorsun. Ben 20 altına düşmenden yapmıyorum. Bazen 10'a iniyor dışarda falansam ama bugün bu şarj geceye kadar götürür. Birazdan telefonu kenara indiririm dinlenir baya
Öğleden sonra belki film izlerim, dolsun.
Daha şarjın çok niye şarj yapıyorsun. Ben 20 altına düşmenden yapmıyorum. Bazen 10'a iniyor dışarda falansam ama bugün bu şarj geceye kadar götürür. Birazdan telefonu kenara indiririm dinlenir baya
Aynen, artı soğuk havada şarjı tüketiyorWiFi daha az mı şarj tüketiyor?
2019'da telefonla çok film izlerdim. Artık kıyamıyorum telefonuma evde okul zamanı PC oluyor. Eksiği tamamlıyorumÖğleden sonra belki film izlerim, dolsun.
Havanın soğuk olmasıyla şarjın alakası ne ?Aynen, artı soğuk havada şarjı tüketiyor
2019'da telefonla çok film izlerdim. Artık kıyamıyorum telefonuma evde okul zamanı PC oluyor. Eksiği tamamlıyorum
Bu arada şarj 67 olmuş
Alakası var işte. Test edildi ve onaylandıHavanın soğuk olmasıyla şarjın alakası ne ?
Şarj dolarken WiFi açık mı?Şu an telefonum şarjda sanırım doldu daha bakmadım ama
Şarj dolarken WiFi açık mı?
Daha hızlı dolar bildirimler geldikçe gecikmesine sebep oluyor.Evet açık kapatsammı daha iyi oluyor
53 olduDaha hızlı dolar bildirimler geldikçe gecikmesine sebep oluyor.
Daha hızlı dolar bildirimler geldikçe gecikmesine sebep oluyor.
Direkt Wifi yi kapatBen bildirimleri kapatıyorum ya sesle uğraşmıyım diye