Bu kadar saf olma harcarlar seni bozuk para gibi.Tabi ki öyle.
Bu kadar saf olma harcarlar seni bozuk para gibi.Tabi ki öyle.
Kalitesizliğin üstünde bu aralar diyeceğim de hiç üstünden atmıyorsun ki zaten.Bu kadar saf olma harcarlar seni bozuk para gibi.
Serhat hep harcadığı için @YiğittBu kadar saf olma harcarlar seni bozuk para gibi.
Harcıyor ama kazandığı hiçbir şey yok, boşa harcıyor. Elleri bomboş, yüreğinde bir sızı...Serhat hep harcadığı için @Yiğitt
Yüz bulamayınca çamur atmak. Tam senlik 10/10 hareket.Kalitesizliğin üstünde bu aralar diyeceğim de hiç üstünden atmıyorsun ki zaten.
Senden yüz bulsam ne olur bulmasam ne olur ben yerden BİN MİLYON MİLYAR olarak buluyorum zaten.Yüz bulamayınca çamur atmak. Tam senlik 10/10 hareket.
Kendi kandırma da Yiğit gibi ol.Senden yüz bulsam ne olur bulmasam ne olur ben yerden BİN MİLYON MİLYAR olarak buluyorum zaten.
Sana çok YÜZ verdim, 96'sını geri alıyorum, şimdi etrafımda 4 DÖN!Kendi kandırma da Yiğit gibi ol.
Sana çok YÜZ verdim, 96'sını geri alıyorum, şimdi etrafımda 4 DÖN!
Evet hep zengin birisini bulamadığı için yüreğinde bir sızı var @serhattHarcıyor ama kazandığı hiçbir şey yok, boşa harcıyor. Elleri bomboş, yüreğinde bir sızı...
Arıyorum sonunda bulacağım.Evet hep zengin birisini bulamadığı için yüreğinde bir sızı var @serhatt
Bacısı varsa bana da söyleArıyorum sonunda bulacağım.
Ailede tanıdık olsun istemem, malum foyalarım ortaya çıkarsa istenmeyebilirim.Bacısı varsa bana da söyle
İkimizin sırrı merak etmeAilede tanıdık olsun istemem, malum foyalarım ortaya çıkarsa istenmeyebilirim.
Kendimden başka kimseye güvenmem ben.İkimizin sırrı merak etme
"Güzel" transfer.
Melek gibi olmadığı için beğenmedim.Melek gibi kadın nesini beğenmedin.