2021 En Favori Üye 2021 | 3. Tur | 5. Grup

Hangi 2 üye üst tura yükselsin?

• Yakamoz-Asi

Oy: 21 55.3%
  • Sherlock

Oy: 26 68.4%
  • BARON男爵

Oy: 27 71.1%

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and Sherlock
Bu sene kendisi çok iyi gidiyor herkesi eleyecek belli :A

Geçen sene kaç tane dostumla kapıştım ben :A oldu mu oluyor. Bir sonraki tur ikili eleme. Ateş hattı olur hepsinde :A

Bu eşleşmeler nasıl oluyor bir ara anlatırsın bana. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Benim haberim yok şimdilik :A
Bir başka grup daha heyecanlıydı en son :A
------

Bu arada @BARON男爵 'un ilk senesi oylamada. Bakalım neler yapacak. İlk senesinde bir kaç tur ilerlemek nadiren olan şeyler. Üst turu hakediyor. İkili elemelerde daha da bi zorlanacağız. Belki oy kullanamayacağım gruplar olur :A
ben hala buraya kadar nasıl geldim diye düşünüyorum :A :A

• Güldürdün
Benim haberim yok şimdilik :A
Bir başka grup daha heyecanlıydı en son :A
------

Bu arada @BARON男爵 'un ilk senesi oylamada. Bakalım neler yapacak. İlk senesinde bir kaç tur ilerlemek nadiren olan şeyler. Üst turu hakediyor. İkili elemelerde daha da bi zorlanacağız. Belki oy kullanamayacağım gruplar olur :A

Mehmet Karahanlı hepimizin kalemini kıracak..

Çünkü aktifsin ve bir çok kişi ile iyi anlaşıyorsun ayrıca sohbetin keyifli birisin :bhr: Bu etkinlikteki en önemli etken mesaj yazma aktifliği ve üyelerle iyi anlaşma. Gruplaşma yapıp sadece kendi çevresinde takılmak bir handikap olmuştur daima. @Maskeli Fedai 'de geçen seneye göre bu sene çok daha aktif ve goygoyu fazla. Onunda bu atağı kendini belli ediyor. Fazla aktif olmayanlar, yada aktif olup ama pek yorum yazmayanlar az oy alıyorlar.
Mehmet Karahanlı hepimizin kalemini kıracak..
Herkes şampiyonluğu hakediyor ama herkes tek tek elenecek. Squid Game gibi :A

Çünkü aktifsin ve bir çok kişi ile iyi anlaşıyorsun ayrıca sohbetin keyifli birisin :bhr: Bu etkinlikteki en önemli etken mesaj yazma aktifliği ve üyelerle iyi anlaşma. Gruplaşma yapıp sadece kendi çevresinde takılmak bir handikap olmuştur daima. @Maskeli Fedai 'de geçen seneye göre bu sene çok daha aktif ve goygoyu fazla. Onunda bu atağı kendini belli ediyor. Fazla aktif olmayanlar, yada aktif olup ama pek yorum yazmayanlar az oy alıyorlar.

Kendimi şuan çok kötü hissettim bu Squid Game karşılaştırmasından sonra. Hastaneye düştük de sen bizleri direk Morg'a koydun. :D

• Güldürdün

Oyunun kuralı bu :A

• Güldürdün
Kendimi şuan çok kötü hissettim bu Squid Game karşılaştırmasından sonra. Hastaneye düştük de sen bizleri direk Morg'a koydun. :D
Aaaa yok aman aklından çıkar :A sadece herkes kazanamaz demek istedim yoksa finali ayrı buranın. Eşitlik olursa ve bir türlü bozulmazsa ozaman iki kazanan olur :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...