17 yaşında mı? Nerede yazıyordu o?Öykü 17 yaşında anne olmuş ya bence normal duruyor çocuklar
17 yaşında mı? Nerede yazıyordu o?Öykü 17 yaşında anne olmuş ya bence normal duruyor çocuklar
17 yaşında mı? Nerede yazıyordu o?
Mesajı yazdıktan sonra baktım da, genel hikayede şu anda 32 yaşında olduğu ve 17 yaşında Cemal ile kaçarak evlendiği yazıyor.Tanıtımda yazmıyormuydu ya 17 yaşında anne oldu diye
Mesajı yazdıktan sonra baktım da, genel hikayede şu anda 32 yaşında olduğu ve 17 yaşında Cemal ile kaçarak evlendiği yazıyor.
Allahım nasıl kötü bir afiş bu
Çerçeveyle bölümden kare gibi durmasını sağlamışlar, Star logosu sıkışık olmuş aşırı iğrenç duruyor. Afiş desen Instagram'dan toplama fotoğrafları yan yana getirip ayarlamışlar gibi olmuş.
Bu afişi gördükten sonra gönlü daha da kırılmıştır benceMeriç Aral'ın gönlü kırılmasın diye mi yaptınız bu afişi.
Akın Akınözü farklı bir imaj denesin artık, böyle olunca gözümde Miran canlanıyor
Bu kadar haklı olamazsın ✍🏻Bu çocuk neden Akına bakmışda diğerleri son derece donuk olarak poz vermiş.
Not: Akın farklı bir havası var; bizim morukların düşmesinin nedeni belli
Öykü Karayel'in çocuğuna katkı olsun diye kabul ettiğine emin gibiyim. Sarp Apak da kendini dramda ispatlama çabasına girmek istemiş olabilir.Sarp Apak ve Öykü Karayel nasıl böyle bir hataya düştüler anlamadım.
Bu çocuk neden Akına bakmışda diğerleri son derece donuk olarak poz vermiş.
Not: Akın farklı bir havası var; bizim morukların düşmesinin nedeni belli
Sarp'ın da çocuğu var. Ortalıkta komedi dizisi de yok haliyle kabul etmiştir. Ben Meriç'e de şaşırdım nasıl kabul etti diye.Öykü Karayel'in çocuğuna katkı olsun diye kabul ettiğine emin gibiyim. Sarp Apak da kendini dramda ispatlama çabasına girmek istemiş olabilir.
Akın görüp de kabul etmeyecek olan var mı?Tekli karakter fotoğraflarından birleştirerek böyle kötü afişler yapmaktan ne zaman vazgeçersiniz acaba.ss
Sarp'ın da çocuğu var. Ortalıkta komedi dizisi de yok haliyle kabul etmiştir. Ben Meriç'e de şaşırdım nasıl kabul etti diye.
Bir röpörtajını görmüştüm karakter için heyecanlıyım diyordu. Kötü kadın oynamak cezbetmiştir.Tekli karakter fotoğraflarından birleştirerek böyle kötü afişler yapmaktan ne zaman vazgeçersiniz acaba.ss
Sarp'ın da çocuğu var. Ortalıkta komedi dizisi de yok haliyle kabul etmiştir. Ben Meriç'e de şaşırdım nasıl kabul etti diye.
Canım moruklar kendilerini biliyor 😁😁😁Bu kadar haklı olamazsın ✍🏻
Moruk mu neren moruk