'Kaderimin Oyunu' Afişi Yayınlandı! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,780
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
oj8vff6.jpg

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Kaderimin Oyunu'nun afişi yayınlandı!

Yapımcılığını NGM'nin, yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın üstlendiği ve ilk tanıtımı büyük merak uyandıran dizinin başrollerini; Öykü Karayel, Akın Akınözü ile Sarp Apak paylaşıyor.

Kaderimin Oyunu, yakında Star TV'de başlıyor!

• Harika
Reactions: Angelica
Cidden çok basit. Hem yazı şekli hem genel olarak.
Koca kafalı afişlerde bile daha çok emek var. :A

Bi de ben anlamıyorum, afiş deyince neden böyle keskinliği ve contrast-ı zirve olan, koyu renk hakim saçma bir iş yapılıyor her zaman. Çok az farklı iş gördüm son 2 sezonda.

Afiş dizi ve filmler için önemli bir detay. Neden biraz üzerine düşüp düzgün afişler yapmak yerine böyle basit ve kötü afişler yapıyorlar, anlamıyorum.

Öykü'nün duruşu ile bakışı ve Sarp'ın kıyafeti dışında güzel afiş olmuş. Ama çocuklar sanki biraz fazla büyük duruyor... :A Akın da her zaman ki gibi harika. :bhr:

Afiş geldiğine göre yayın tarihinin de eli kulağındadır. Bir an önce izlemek için sabırsızlanıyorum. :Z

• Beğendim
Reactions: Angelica
Öykü'nün duruşu ile bakışı ve Sarp'ın kıyafeti dışında güzel afiş olmuş. Ama çocuklar sanki biraz fazla büyük duruyor... :A Akın da her zaman ki gibi harika. :bhr:

Afiş geldiğine göre yayın tarihinin de eli kulağındadır. Bir an önce izlemek için sabırsızlanıyorum. :Z

Öykü 17 yaşında anne olmuş ya bence normal duruyor çocuklar :D