Maskeli Fedai
Favori Üye
Neden?@xdragxx hocam kanımı donduruyor..
Bak hep sen başlatıyorsun, sonra bana kızmasın. Çekinerek yorum yazıyorum@xdragxx hocam kanımı donduruyor..
Hocama nazım geçiyor Kızmaz bana @xdragxxBak hep sen başlatıyorsun, sonra bana kızmasın. Çekinerek yorum yazıyorum
Belli belli, tadınız hiç bozulmasınHocama nazım geçiyor Kızmaz bana @xdragxx
Tabi beni hep sen gaza getiriyorsun Hocamla uğraşmam için tehdit ediyorsun.. @xdragxxBelli belli, tadınız hiç bozulmasın
Tehditlerime boyun eğsen kicktipp'te tahmin yapmayı 'unuturdun'Tabi beni hep sen gaza getiriyorsun Hocamla uğraşmam için tehdit ediyorsun.. @xdragxx
Fotosunda ne varmış
Görmedin mi? 😱Fotosunda ne varmış
Hani bakayım
Gözünü açsaydın da görseydin. Aylar oldu. Yenisini iste belki @xdragxx seni kırmaz da gönderir.Hani bakayım
Hani bakayım
Aslında daha duruyor. Tüm alıntıları silmeyi unutmuş geçen bir ara farkettim.Gözünü açsaydın da görseydin. Aylar oldu. Yenisini iste belki @xdragxx seni kırmaz da gönderir.
fırat tanış niye katılmamış
Netflix'in kısa sürede çok sevilen yeni dizisi Kulüp'ün ekibi Elle dergisine konuk oldu.
O3 Medya imzalı dizinin başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci, Metin Akdülger ve Asude Kalebek, Türkiye'nin önde gelen dergilerinden Elle'in bu ay çıkacak olan özel nostalji sayısının kapağında yer aldı. 1950'lerin vintage tarzının hakim olduğu çekimlerde oyuncuların imajı göz kamaştırdı.
Elle Nostalji sayısı, çok yakında dijital platformlar üzerinden okuyucularıyla buluşacak.
Bende büyük boyu var ayol forumda durmasa ne olur.Aslında daha duruyor. Tüm alıntıları silmeyi unutmuş geçen bir ara farkettim.
Konuşuyoruz işte, dizinin parlaklarını.Diziyi konuşun be kardeşim...