1-7 Kasım 2021 | Fav10 Haftanın Üyeleri

Ev işlerine aksamaya sebep olması da sıkıntı ama, yani demek ki sen de şu dönemde öğrenci olsaydın üniversitene de aksama olurdu :A
Şu dönemde öğrenci olsam foruma ara verirdim. Sonuçta 4 ay ara vermiş biriyim :A ayrıca işe girerken öncesinde bir takım eğitimden geçtik ve o süreçte de foruma ara verdim. Herzaman dengelemeyi başaran biriyim.
Şu kısma çok güldüm;
Yalan yok ben bile mutfakda ocakta birşeyi bırakabiliyorum yorum yazacam,konu açacam diye :A :A :A
Yemek ocakta iken aksamıyor ama bulaşık aksıyor :A evde tek olunca bu daha fazla oluyor :A birazdan en az 20 dakikalık toparlama işleri yaparım :A

Ev işlerine aksamaya sebep olması da sıkıntı ama, yani demek ki sen de şu dönemde öğrenci olsaydın üniversitene de aksama olurdu :A
Üniye gidince foruma bayağı az girerim gibi çünkü büyük ihtimalle şehir değiştirip yurt bulacağım için bir de ilk seneden bayağı az girerim gibi geliyor.
------

Sabaha karşı 5 de gir @Tolstoyevski bulursun :F :F :F
Giriyorum abi zaten bazen @Tolstoyevski bile olmuyor :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Ne güzel sakin sakin takılıyordum. @Tolstoyevski 'nin etkinliği artı favori üye konuları ile çoşmuşum :A
Ne güzel haftalardır 2. oluyordum niye araya girip parazit yapıyorsun. :bağır: @Dosi
Elimde olmayan sebeplerden dolayı :A yukarda yazdım. Etkinlikler artı reyting konusunu açamayanların konusunu açınca bu sayı kaçınılmaz oldu :A bu hafta okadar açmam ve sonraki hafta yine sakin takılırım :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat