Kore Dizisi 'Lie After Lie' Ülkemize Uyarlanıyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,781
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
aw4sp83.jpg

Kore dizisi 'Lie After Life' ülkemize uyarlanıyor!

Haklarını Calinos Film'in satın aldığı, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan'ın oturacağı, senaryosunu Nergis Otluoğlu Akoğlu'nun uyarlayacağı ve senaryo ekibinde Gülçin İçöz, Ahmet Çotul ve Hazar Kozice'nin yer aldığı dizinin hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Henüz kanal satışı gerçekleşmeyen ve yerli adı 'Bir Umudum Var' olarak belirlenen dizide; kendisine karşı zorbalık yapan eşini öldürmekle suçlanan varlıklı bir ailenin gelininin etkileyici hikayesi izleyiciye anlatılacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Yapım şirketi de yazarlar da ümit vaat etmiyor. Yönetmen dışında pek iyi seçimler değil.

Konusu ilgi çekiciymiş, kadrosu ve detaylarını bekliyoruz bakalım. Bana da Star TV olacak gibi geldi kanalı. :D

Her şey tersine döndü bu sezon bence tutmaz bu dizi. :A Konusu tutacakmış havası veriyor da. :A

Amme hizmeti... EDHO olayı atvnin yayın akişini mahvettiğine göre ikimizin sırrı yerine de gelebilir:T: Onun kadar facia olmazsa izlenebilir. Ama Yargı ve Teşkilat'tan reyting çalamaz. Bi dizi saçmalamalı ki çalsın:A

Amme hizmeti... EDHO olayı atvnin yayın akişini mahvettiğine göre ikimizin sırrı yerine de gelebilir:T: Onun kadar facia olmazsa izlenebilir. Ama Yargı ve Teşkilat'tan reyting çalamaz. Bi dizi saçmalamalı ki çalsın:A
İkimizin Sırrı facia mıydı? 😱 Hem orijinalini hem bizim uyarlamayı izleyenler bizim uyarlamanın daha iyi olduğunu söylüyorlardı ki bende aynı fikirdeyim. :A

• İlginç
Reactions: Forumdash
Ağır dram havası ve iyi kadro ile, doğru kanalda tutar kesin.
Mesela bu sezon Kanal D ve ya Show TV bence yeni diziler için en uygun kanallar.
FOX ve Star'da 2-3 ile başlıyor diziler. :)

İkimizin Sırrı facia mıydı? 😱 Hem orijinalini hem bizim uyarlamayı izleyenler bizim uyarlamanın daha iyi olduğunu söylüyorlardı ki bende aynı fikirdeyim. :A
Başroller iyiymiydi yapma:F Yan rollerden çıkamayacak elemanı başrol yaptılar :FSemaptin vardır beğeniyorsundur bilemem ama o çocuga bırak başrolü yan rolün de yan rolünü veririm:A

Başroller iyiymiydi yapma:F Yan rollerden çıkamayacak elemanı başrol yaptılar :FSemaptin vardır beğeniyorsundur bilemem ama o çocuga bırak başrolü yan rolün de yan rolünü veririm:A
Sempatim var ve beğeniyorum doğruya doğru. Ama objektif olarak bakıldığında da bence Alp karakterini çok iyi oynadı ve 10 bölümde olsa altından çok başarılı şekilde kalktı.

Leyla Faray'ı da ilk defa izledim ve onun da ilk başrolüydü sanırım ama o da iyiydi bence. :A

• Güldürdün
Sempatim var ve beğeniyorum doğruya doğru. Ama objektif olarak bakıldığında da bence Alp karakterini çok iyi oynadı ve 10 bölümde olsa altından çok başarılı şekilde kalktı.

Leyla Faray'ı da ilk defa izledim ve onun da ilk başrolüydü sanırım ama o da iyiydi bence. :A
Fragmanlarında da tutmayacaği bi hava vardi:A Kız yine masum rolleri için ideal bi başrol olabilir ama oğlan çok kasıntı başrol olmak için. Yan rolde devam etsin herkes başrol olmak için doğmuyor:A

Fragmanlarında da tutmayacaği bi hava vardi:A Kız yine masum rolleri için ideal bi başrol olabilir ama oğlan çok kasıntı başrol olmak için. Yan rolde devam etsin herkes başrol olmak için doğmuyor:A
Başrol olması konusunda bende aynı fikirdeyim. En azından tutacağı garanti olan işlerin birinde ikinci erkek vs. olabilir. :A Hatta İkimizin Sırrı'nda başrol olacağı açıklandığında da yazmıştım. :A
Aras'ın oyunculuğu iyi, hoş ama dizilerde başrol olarak yer almamalı. Başrol olduğu hiç bir dizi tutmadı, sezon işlerinde ikinci erkek oyuncu olabilir.

• Harika
Aynı düşünceyi paylaşiyorduk neden itiraz gibi savundun:F
"Yan rollerden çıkamayacak elemanı" ve "bırak başrolü yan rolün de yan rolünü" dediğin için savundum. :A Başrol olarak yer aldığı hiç bir dizi tutmadığı yeteneksiz vs. gibi anlamlara gelmiyor. :A

• Güldürdün
"Yan rollerden çıkamayacak elemanı" ve "bırak başrolü yan rolün de yan rolünü" dediğin için savundum. :A Başrol olarak yer aldığı hiç bir dizi tutmadığı yeteneksiz vs. gibi anlamlara gelmiyor. :A
evet yan rollerin üzerine çıkamayacak oyuncu:A yan rolü rolü heralde figurandır o kadarı bırak abartı olsun tabi:A Ama ikimiz de biliyoruz ki başrollük adam değil çevresi de söylese:(

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy