Yetiştirme yurdu gibi bir yerde büyümüş bir adam var, bebekken bırakmışlar (1990 senesinde diyelim) (bu ayrıntıları tam hatırlamıyorum) bu adam büyüyünce bir şekilde geldceğe gidiyor zaman makinesi gibi bir şeyle. Basitleştirmek için tarih örneği vermek gerekirse 2020’den 2040’a gidiyor mesela. Gelecekte bir kadınla tanışıyor, ilişkiye giriyorlar ve kadın hamile kalıyor, bebek doğuyor sonra. Sonra bu adam bebeği zamanda geçmişe götürüyor ve 1990 senesine, yetiştirme yurdu gibi bir yere bırakıyor. Evet o bebek, aslında o adamın ta kendisi.
Dahası da var, adam sonra yine kendi zamanına ilerliyor yani 2020 senesi ve zamanla vücudunda değişikliler oluyor, milyarlarda bir görülen olay gibi bir şey ve zamanla kadınlaşıyor. Bildiğin kadınlaşıyor yumurtalara kadar. Sonra bu kadınlaşan adam, 2040 senesinde bir adamla tanışıyor… Evet, aslında o 2040 senesinde adam da kendisinin geçmişten gelen hali. Bunlar çocuk yapıyor.
Yani anlayacağın, adam hem kendisiyle çocuk yapıyor hem de onu geçmişe götürerek kendi kendisinin yetişmesini sağlıyor. Yani adamın annesi de bizzat kendisi, babası da kendisi…
İzleyeli 5-6 sene geçtiği için ayrıntıları unuttum, tarihleri filan rastgele söyledim daha kolay anlaşılsın diye ama yine de şu an bile beynim yandı
@Araf