'Kanunsuz Topraklar' Gelecek Hafta Yok! | FOX

Senaryo düzelirse olur bence benim umudum var
------

Yasak Elma mesela şaha kalkmadımı? 5.sezonda bile dizi zirveye çıktı izleniyor bu dizininde senaryo düzeltilrse izlenir Uğur Esra uyumu sevildi göreceksin bak devam edecek bu dizi kurtulacak inşAlla görürsün :D
Tutan izleyici kitlesini getirmek kolay zaten, Çukurova bak kaç oyuncu gitti ama hala izletiyor. Yasak Elma da öyle. Ama izleyici kitlesi oturmayan bir dizi nasıl yükselsin? Verdiğimiz örneklerle bu dizi uyuşmuyor ki. :D

Yönetmen değişikliği olduğu içindir. Zaten ara verse de vermese de bu işten bir şey çıkmaz artık.

FOX bu sezon dizilerini harcamak için özel bir çaba harcıyor. Bu gidişle Misafir dahil hiçbir yeni dizisini tutturamayacak.
Yeni dizilerden EHHŞ'nin de tuttuğunu anlaman için daha ne olması gerekiyor acaba. :A

------

Yasak Elma mesela şaha kalkmadımı? 5.sezonda bile dizi zirveye çıktı izleniyor bu dizininde senaryo düzeltilrse izlenir Uğur Esra uyumu sevildi göreceksin bak devam edecek bu dizi kurtulacak inşAlla görürsün :Ddüşmez senaryo düzeltilecek diye beklenti başladı eminim izlenecek :D
Yasak elmayla bu yeni yetme dizi bir değil ki ? Bu dizinin seyircisi asla oturmadı sürekli düşüşte.Yasak elmanınsa seyircisi hazır

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Yasak elmayla bu yeni yetme dizi bir değil ki ? Bu dizinin seyircisi asla oturmadı sürekli düşüşte.Yasak elmanınsa seyircisi hazır

Bir değil tabii ki de Yiğit dedi ya hangi dizi şahlandı diye Yasak elmayı örnek verdim şahlanmadımı pazartesinin zirvesinde değilmi dizi :Dson bölüme kadar seyircisi iyiydi dizinin son bölümde oldu ne olduysa

• Güldürdün
Reactions: cookies
------

Yasak Elma mesela şaha kalkmadımı? 5.sezonda bile dizi zirveye çıktı izleniyor bu dizininde senaryo düzeltilrse izlenir Uğur Esra uyumu sevildi göreceksin bak devam edecek bu dizi kurtulacak inşAlla görürsün :Ddüşmez senaryo düzeltilecek diye beklenti başladı eminim izlenecek :D
Yasak Elma'nın bence oturttuğu bir kitle var ne yazık ki her senaryosu düzelen iş hemen şaha kalkmıyor. Şahika öncesinde de diziden ayrılanlar vardı. Yasak Elma bayağı ayrı bir örnek

Yasak Elma'nın bence oturttuğu bir kitle var ne yazık ki her senaryosu düzelen iş hemen şaha kalkmıyor. Şahika öncesinde de diziden ayrılanlar vardı. Yasak Elma bayağı ayrı bir örnek

Öylede aklıma ilk geleni söyledim ayrıca bence ayrı bir örnek değil sonuçta hala izlenen bir dizi

Yönetmen değişikliğinden dolayı olduğunu düşünmüyorum. Faruk Teber dışında ekipte Yasin Uslu gibi isim yer alıyor. Bu hafta yayınlanan bölüm sonrası senaryoda değişiklik ihtimali daha mantıklı gibi. :A

• Güldürdün
Reactions: cookies