M TV Fav10 Masterchef - Final | 4.Bölüm - Şampiyon " MAVİ TAKIM "

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HER KATEGORİDEN 1 YEMEĞE OY KULLANABİLİRSİNİZ?

• ÇORBA ---> MERCİMEK ÇORBASI

Oy: 4 33.3%
  • ÇORBA ---> YÜKSÜK ÇORBASI

Oy: 7 58.3%
  • ANA YEMEK ---> BEYTİ KEBABI

Oy: 7 58.3%
  • ANA YEMEK ---> KAYSERİ MANTISI

Oy: 4 33.3%
  • TATLI ---> KÜNEFE

Oy: 1 8.3%
  • TATLI ---> SOĞUK BAKLAVA

Oy: 11 91.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
super bowl yes GIF by Robert E Blackmon

Kızçelerime boşa güvenmedim
3 üde yüzü kara çıkarmadı.:oley::oley:

Çorba son derece farklı ve ilgi çeken ,doyuran bir çorbaydı. @Angelica Kendi yöresinden keyifli bir seçimle gelmiş,emeğine,seçimine sağlık.

Ana yemekte mantıyı çokkkk severim ama bizim beytinin görsel şahaneydi. @Dosi çok iyi bir görselle;insanın gözünü doyurmayıda başarmış.

Ve. @Zeyno
Öncelikle
Well Done Good Job GIF by GIPHY Studios Originals

Muazzam bir başarı...Tüm oyları almışın.

Takımımı gönülden tebrik ediyorum :Z:Z:Z:Z:Z:Z
------

Karşı takıma veriyoruz😎

Abicim tebrik ederim güzel yarıştık kazandık :A :Z

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Oylama bitti madem yorum yazayım :A
Öncelikle çorba ve tatlı olacağı belli olan bir konsepte mantı pek uygun değildi ana yemeğe @Gerekli24
Zaten çorba varken sulu bir diğer yemek, ki yanına pirinci bulguru olamayınca doğru bir seçim olmuyor. Ben şiş kebap seçecektim ama uygun görsel bulmadım. Ana yemekte ağır yemek gerekirdi. Benim seçimimde tam iyi sayılmaz. Direk et ağırlık olması gerekirdi. Bulgur ile tammaladım sayılır ana yemek konseptini :A
Riskli bir tercih yapmak istemedim. Tek tur olacağını ben başta okumamıştım. Böyle başlayalım sonraki hafta duruma göre bakarım dedim. Sarma da aklında bir diğer tercihti :A
------

@The_Erinch @Zeyno @Dosi @Angelica tebrik ediyorum sizi bütün kategorilerde galip geldiniz.

Riskli bir tercih yapmak istemedim. Tek tur olacağını ben başta okumamıştım. Böyle başlayalım sonraki hafta duruma göre bakarım dedim. Sarma da aklında bir diğer tercihti :A
------

@The_Erinch @Zeyno @Dosi @Angelica tebrik ediyorum sizi bütün kategorilerde galip geldiniz.
Silip süpürdü kızçelerim.:bhr:
Onların sayesinde ben sadece kişi seçtim :Z:Z:Z

Aaaa doğru @xemrexxx diye bir rakibim vardı :F:F:F
Doğru yemek tercihi gibi doğru isimleride seçtin :A ben çok burun kıvırdım bana ana yemek verdin diye ama başardık neyseki:A çorba verseydin Lebeniye çorbası seçecektim. Kendimde bir kaç kere deneyip yaptım. Çok lezzetli bir çorba :bhr:

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Doğru yemek tercihi gibi doğru isimleride seçtin :A ben çok burun kıvırdım bana ana yemek verdin diye ama başardık neyseki:A çorba verseydin Lebeniye çorbası seçecektim. Kendimde bir kaç kere deneyip yaptım. Çok lezzetli bir çorba :bhr:
Kız o nedir...görselle gel.. neyseki karnım tok..çok beğenirsem ekranı yemem gerekmezzz :F :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi