The_Erinch
Favori Üye
Kızçelerim sağolsunlarTakımları gördükten sonra boşuna All Star takımı kurmuşsun demedim @The_Erinch
Bu arada takımları fazla karıştırıyorsun @Mircan Saye
Kızçelerim sağolsunlarTakımları gördükten sonra boşuna All Star takımı kurmuşsun demedim @The_Erinch
Evet şimdi fark ettim , düzelttim onu da.Takımları gördükten sonra boşuna All Star takımı kurmuşsun demedim @The_Erinch
Kızçelerime boşa güvenmedim
3 üde yüzü kara çıkarmadı.
Çorba son derece farklı ve ilgi çeken ,doyuran bir çorbaydı. @Angelica Kendi yöresinden keyifli bir seçimle gelmiş,emeğine,seçimine sağlık.
Ana yemekte mantıyı çokkkk severim ama bizim beytinin görsel şahaneydi. @Dosi çok iyi bir görselle;insanın gözünü doyurmayıda başarmış.
Ve. @Zeyno
Öncelikle
Muazzam bir başarı...Tüm oyları almışın.
Takımımı gönülden tebrik ediyorum
------
Karşı takıma veriyoruz😎
Buralardayım.Herşeyi yedin süpürdün bana hiç bir şey bırakmamışsın
Ooo nerelerdeydin hoş geldin
Tabi olurum
@Dosi kulumuz artık 2 saat ötede cezasını kestik
Daha değil 3 saat sonra. Ayrıca bu fark nedeni ile geceleri size göre daha geç çıkış yapacağım artık erken uyumalara son daha fazla göreceksin beni@Dosi kulumuz artık 2 saat ötede cezasını kestik
Yarın Türkiye ile İsveç arasındaki fark 2 saate çıkıyor
Avrupa'da kış saati uygulaması başlıyor. 30 Ekim Cumartesi'yi 31 Ekim Pazar gününe bağlayan gece 03.00'te saatler bir saat geri alınacak.www.isvecgundemi.com
@The_Erinch @Forumdash @Angelica gibi ihtiyarlar erken çıkar forumdan dikkat et yanlız kalınca ümüğünü sıkıverirlerDaha değil 3 saat sonra. Ayrıca bu fark nedeni ile geceleri size göre daha geç çıkış yapacağım artık erken uyumalara son daha fazla göreceksin beni
Gene bulmuş bize dokunduracak birşey 🤭🤭🤭🤭@The_Erinch @Forumdash @Angelica gibi ihtiyarlar erken çıkar forumdan dikkat et yanlız kalınca ümüğünü sıkıverirler
Gene bulmuş bize dokunduracak birşey 🤭🤭🤭🤭
Zeynep hepsini tek başına egale eder, Volvo marka araba gibi çelikten vurdumu vurulan düşünsün 🤭🤭🤭
Riskli bir tercih yapmak istemedim. Tek tur olacağını ben başta okumamıştım. Böyle başlayalım sonraki hafta duruma göre bakarım dedim. Sarma da aklında bir diğer tercihtiOylama bitti madem yorum yazayım
Öncelikle çorba ve tatlı olacağı belli olan bir konsepte mantı pek uygun değildi ana yemeğe @Gerekli24
Zaten çorba varken sulu bir diğer yemek, ki yanına pirinci bulguru olamayınca doğru bir seçim olmuyor. Ben şiş kebap seçecektim ama uygun görsel bulmadım. Ana yemekte ağır yemek gerekirdi. Benim seçimimde tam iyi sayılmaz. Direk et ağırlık olması gerekirdi. Bulgur ile tammaladım sayılır ana yemek konseptini
Silip süpürdü kızçelerim.Riskli bir tercih yapmak istemedim. Tek tur olacağını ben başta okumamıştım. Böyle başlayalım sonraki hafta duruma göre bakarım dedim. Sarma da aklında bir diğer tercihti
------
@The_Erinch @Zeyno @Dosi @Angelica tebrik ediyorum sizi bütün kategorilerde galip geldiniz.
------
Unutma, sende ceviz yarışmasında @xemrexxx i yendinSilip süpürdü kızçelerim.
Onların sayesinde ben sadece kişi seçtim
Doğru yemek tercihi gibi doğru isimleride seçtin ben çok burun kıvırdım bana ana yemek verdin diye ama başardık neyseki çorba verseydin Lebeniye çorbası seçecektim. Kendimde bir kaç kere deneyip yaptım. Çok lezzetli bir çorbaAaaa doğru @xemrexxx diye bir rakibim vardı
Riskli bir tercih yapmak istemedim. Tek tur olacağını ben başta okumamıştım. Böyle başlayalım sonraki hafta duruma göre bakarım dedim. Sarma da aklında bir diğer tercihti
------
@The_Erinch @Zeyno @Dosi @Angelica tebrik ediyorum sizi bütün kategorilerde galip geldiniz.
Kız o nedir...görselle gel.. neyseki karnım tok..çok beğenirsem ekranı yemem gerekmezzzDoğru yemek tercihi gibi doğru isimleride seçtin ben çok burun kıvırdım bana ana yemek verdin diye ama başardık neyseki çorba verseydin Lebeniye çorbası seçecektim. Kendimde bir kaç kere deneyip yaptım. Çok lezzetli bir çorba
Direk video atayımKız o nedir...görselle gel.. neyseki karnım tok..çok beğenirsem ekranı yemem gerekmezzz
Köfteli yayla çorbası bu kızz...Direk video atayım
Bunu birebir uygulayıp yaptım
Nohutta giriyor ama buna.Köfteli yayla çorbası bu kızz...
İlla herşeye İSVEÇ meatball katacan