Elkızı'da senin kardeş dizin olmalı'El Kızı' bol tekrara ve tekrarların da iyi gitmesine rağmen düşmüş. Şaşırdım oranlarına, demek ki merak edilip açılmış ama ilgi görememiş. AB ve ABC1'de düşmüş, TOTAL'de hafif yükselmiş. Ben +5,6 bandı beklerken düşüş yaşaması büyük sürpriz oldu. Haftaya özetli uzun yayında bakalım ne yapacak?
Tövbe de +15 bekliyorumUŞM'nin de tekrarları çok iyi izlenmiş ama düşüş yaşamıştı, Elkızı da aynı kaderi yaşamış. FOX hüsrana uğramalara doyamadı.
Sedef yine tutturamadı üzücü.Cumartesi sanırım gerçekten 3. işi kaldıramıyor. Elkızı o kadar konuşulmasına rağmen, trendlerde olmasına rağmen ve tekrarları çok iyi gitmesine rağmen Total dışında yükselememiş, ilginç.
Daha çok beklersin o zaman.Elkızı'da senin kardeş dizin olmalı
------
Tövbe de +15 bekliyorum
Senin twitter hesabın neydi bi söylesene
Ayıpsın cnm yüzüne vururum bunu o zmnDaha çok beklersin o zaman.
Öyle bir şey maalesef hiç olmayacak.Ayıpsın cnm yüzüne vururum bunu o zmn
Gönül Dağı sıfır reklamla gidiyor. Kardeşlerim reklam vererek gidiyor. Ona rağmen totalde başa baş bir durum var. Not GD izliyorum ama objektif olmak lazım.Gönül Dağı tek başına.. Aldı başını gidiyor.. El Kızı, Kardeşlerimi frenlemiş ama yaşanan kaos el kızının kendisinide frenlemiş.
TamamdırAloss2907
Noldu şekerim erotik mesajlar mı atacan ondan mı istedin benden mi hoşlanıyon yoksaTamamdır
Elkızı'na leş deyip bekaret sahneleriyle gündeme gelen leş Camdaki Kız'ı zamanında izleyip ve savunman daha komik.Ve FOX yine patlar. Demek ortaya çıkan iş leş ötesi olunca tekrarların iyi gitmesi ve dizinin hafta boyunca konuşulması bile kar etmeyebiliyor. Tabii iki grupta hala 4+ almış ama yükselmesini beklerken düşmesi güzel oldu devamını da bekliyoruz.
O Ses Total'de çok kötü gidiyor keşke bu sezon da başlamasaymış.
Sedef toplasan 3-4 dakika vardı ayrıca sen git geçen sezon 12 reyting alan dizinin bu sezon 3-4 bandında alıp yaz dizisine geçilmesinin derdine yan.Sedef yine tutturamadı üzücü.
Cıks elimin altında kalsın dedimNoldu şekerim erotik mesajlar mı atacan ondan mı istedin benden mi hoşlanıyon yoksa
İstemem yan cebime diyorsun okeyy fazla naz aşık usandırır haberin olsun . Beni nasıl hatırlamazsın ama ya 1,2 kere sohbet odana girdim hatta konuştum aşk olsun 💔Cıks elimin altında kalsın dedim
Hayal aleminde yaşamaya devam et serhatcım görüşücezÖyle bir şey maalesef hiç olmayacak.
Bu dediğinin olma ihtimali Kanal 7'nin reytinglerde 1. olması ile aynı ihtimalElkızı'da senin kardeş dizin olmalı
------
Tövbe de +15 bekliyorum
Hem de ne beklemekDaha çok beklersin o zaman.
Kanal 7 kalplerin birincisi cnm izle de iyi güzel şeyler kapBu dediğinin olma ihtimali Kanal 7'nin reytinglerde 1. olması ile aynı ihtimal
Hem de ne beklemek