- Reaksiyon puanı
- 114,151
- Puanı
- 1,060
Tatilin mi var
Hmm güzel aslında gez toz ev taşıma 2 gün desen geri kalan günler sana kalıyor ohhh hayat sana güzel Kazasız belasız git inşallahEvet. 1 hafta dedemlere yardım edeceğim, taşınacaklar. 1 hafta da birkaç gün Antalya.
EyvallahHmm güzel aslında gez toz ev taşıma 2 gün desen geri kalan günler sana kalıyor ohhh hayat sana güzel Kazasız belasız git inşallah
Neyi sayıyorsun609 gün kaldı.
Çaktırma. 🤭🤭Neyi sayıyorsun
2 saat fark kötü oluyor, üstelik Avrupa maçları da 23’de başlayacak artık 🤦🏻♂️ umarım bu olay gelecek senelerde son bulur bizde….Son 4 gün
Şuan yavaş yavaş uyku modu geliyor. Tr'dekiler ile iletişim çok etkilenecek, her sene böyle. 2 saat cidden büyük fark.2 saat fark kötü oluyor, üstelik Avrupa maçları da 23’de başlayacak artık 🤦🏻♂️ umarım bu olay gelecek senelerde son bulur bizde….
Daha iyi ya işte erken uyuyup erken kalkma fırsatın olacak yani 11 de uyuyup 6 da kalksan her gün senden iyisi olmaz Sizin 11 bile bizim 01 olacak düşün.Şuan yavaş yavaş uyku modu geliyor. Tr'dekiler ile iletişim çok etkilenecek 2 saat cidden büyük fark. Şimdi çıkış yapsam bir kaç gün sonra sizde 1 buçukta yapmış oluyorum
Gündüz baya uyudum bugün, ona rağmen uyku var yineDaha iyi ya işte erken uyuyup erken kalkma fırsatın olacak yani 11 de uyuyup 6 da kalksan her gün senden iyisi olmaz Sizin 11 bile bizim 01 olacak düşün.
Malum forum oyunu konusuna uğrayacaksın o halde birazdan 🥱Gündüz baya uyudum bugün, ona rağmen uyku var yine
Yok 11.30-12 civarı uyuyorum genelde. 7de ise kalkma sizin 9 olur
2023'te veya o malum günde bir an önce KSU ve YSU uygulamalarının geri getirilmesi lazım. Nerede kalitesizlik var hemen ülkenin sırtına bindiriyorlar.2 saat fark kötü oluyor, üstelik Avrupa maçları da 23’de başlayacak artık 🤦🏻♂️ umarım bu olay gelecek senelerde son bulur bizde….
Bizim ilk 3 maç 19.45 oluyordu şimdi son 3 maçın ikisi 23.00 te2 saat fark kötü oluyor, üstelik Avrupa maçları da 23’de başlayacak artık 🤦🏻♂️ umarım bu olay gelecek senelerde son bulur bizde….