Lna oha fesatSenin bana dediğin o manadaydı???!!!!
Lna oha fesatSenin bana dediğin o manadaydı???!!!!
Asıl zor olan şey Almanya'ya gelmek değil, Almanya'da yaşayabilmektir.Almanyadaki dilencilerle evlenirim @kerem![]()
Git ordan lafı çarpıtma![]()
![]()
Ne çarpıtması be
Yaşarım benAsıl zor olan şey Almanya'ya gelmek değil, Almanya'da yaşayabilmektir.![]()
Sahipliyim demiştim sana. Çoktan kaptılar beni üzgünüm.Yaşarım benYeter ki evlen benle
@cookies için evli bekar genç yaşlı zengin zengin fark etmiyor, nefes al yeter.Sahipliyim demiştim sana. Çoktan kaptılar beni üzgünüm.![]()
Kıbrıs mı, İstanbul'da okuyor. Yani ben öyle biliyorum.Kıbrıs'ta tıp okuyordu diye hatırlıyorum. Elini sallasa ellisi aslında.@cookies
Eskiden mesajlarımıza güldürdün atmakla yetinirdi sadece.Kıbrıs mı, İstanbul'da okuyor. Ya ben öyle biliyorum.
Garip olan zengin koca araması, az sabretse kendi zengin olacak.![]()
Onun platonik aşkı 25 yaş altı ilgi alanım değil @Çiğdem ve @serhatt gibi sıbyancı değilimAa ne ilgisi yalan mı söyledik, @cookies'le büyük aşk yaşadınız ya MS zamanı. 😱
Hayatım @Çiğdem ve @destere nin yapamadığını yapıp aşkınla harunu kaçırdın forumdan bir de yorum yapıyon😱Benimde sadece konumumdan yararlanmaya çalışıyor anlaşılan...![]()
Başka ne sandın, Alamanya olsun da ne olursa olsun işteBenimde sadece konumumdan yararlanmaya çalışıyor anlaşılan...![]()
Mesajların da var utan gı 😱
Başka ne sandın, Alamanya olsun da ne olursa olsun işte
Mesajların da var utan gı 😱
Bana gelen bir daha geri dönemiyor. O yüzden hepiniz benden uzak durursanız iyi edersiniz.
Sen de Banu Alkan 2