Lna oha fesatSenin bana dediğin o manadaydı???!!!!
Lna oha fesatSenin bana dediğin o manadaydı???!!!!
Git ordan lafı çarpıtmaLna oha fesat
Asıl zor olan şey Almanya'ya gelmek değil, Almanya'da yaşayabilmektir.Almanyadaki dilencilerle evlenirim @kerem
Git ordan lafı çarpıtma
Ne çarpıtması be
Yaşarım ben Yeter ki evlen benleAsıl zor olan şey Almanya'ya gelmek değil, Almanya'da yaşayabilmektir.
Sahipliyim demiştim sana. Çoktan kaptılar beni üzgünüm.Yaşarım ben Yeter ki evlen benle
@cookies için evli bekar genç yaşlı zengin zengin fark etmiyor, nefes al yeter. Kadın bile olur.Sahipliyim demiştim sana. Çoktan kaptılar beni üzgünüm.
Kıbrıs mı, İstanbul'da okuyor. Yani ben öyle biliyorum.Kıbrıs'ta tıp okuyordu diye hatırlıyorum. Elini sallasa ellisi aslında. @cookies
Eskiden mesajlarımıza güldürdün atmakla yetinirdi sadece.Kıbrıs mı, İstanbul'da okuyor. Ya ben öyle biliyorum.
Garip olan zengin koca araması, az sabretse kendi zengin olacak.
Onun platonik aşkı 25 yaş altı ilgi alanım değil @Çiğdem ve @serhatt gibi sıbyancı değilimAa ne ilgisi yalan mı söyledik, @cookies'le büyük aşk yaşadınız ya MS zamanı. 😱
Hayatım @Çiğdem ve @destere nin yapamadığını yapıp aşkınla harunu kaçırdın forumdan bir de yorum yapıyon😱Benimde sadece konumumdan yararlanmaya çalışıyor anlaşılan...
Başka ne sandın, Alamanya olsun da ne olursa olsun işteBenimde sadece konumumdan yararlanmaya çalışıyor anlaşılan...
Mesajların da var utan gı 😱
Başka ne sandın, Alamanya olsun da ne olursa olsun işte
Mesajların da var utan gı 😱
Bana gelen bir daha geri dönemiyor. O yüzden hepiniz benden uzak durursanız iyi edersiniz. @cookies
Sen de Banu Alkan 2