22 Ekim 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Bu sefer cidden detaylı yorum yapmak istiyorum sonra da şunu söylemezsem olmaz. :A Yalancı'nın daha önceki 2 fragmanını izlemedim ama 3. fragman olarak attıkları fragmanı 1 hafta her yerde karşımıza çıkarsalar şu anda sonuç bu olmazdı diye düşünüyorum. Reytingleri çok dengesiz. Ha en azından AB'de ilk 5'e girebilmek de güzel bir başarı.

• Güldürdün
Reactions: cookies
'Arka Sokaklar' 600. bölümüyle yine zirvede yer almış, üç grupta da oranlarını artırmış ve bu sezonun en yüksek oranlarına ulaşmış. Yakında +7 reyting de gelir gibi görünüyor. Kocaman tebrikler.

'Kırmızı Oda' ABC1 zirvesini kaybedip 3. sıraya kadar düşmüş, üç grupta da düşüş yaşamış.

'Yalancı' oranları garip ilerliyor, bir hafta iyi yükseliş bir hafta sert düşüş görüyoruz. Umarım oranlarını biraz daha artırır da kanal için yeterli olabilir.

'Kıbrıs Zafere Doğru' üç grupta da düşmüş, zaten geçen sezon da oranları iyi değildi, bu sezon Ocak'a kadar bu oranlar anca götürür gibi.

'Aşk Mantık İntikam' bu haftanın kazanan yapımı olmuş, tüm gruplarda büyük yükseliş yaşayarak atağa kalkmış. Kocaman tebrikler, ben FOX'un yerinde olsam asla yerini oynatmam. Sezonu rahat çıkarır senaryo sağlam ilerlediği sürece. Bu kadar yeni rakibe rağmen hala dimdik ayakta ve iyi oranları var.

• Beğendim
Reactions: Bussy and cookies
'Arka Sokaklar' 600. bölümüyle yine zirvede yer almış, üç grupta da oranlarını artırmış ve bu sezonun en yüksek oranlarına ulaşmış. Yakında +7 reyting de gelir gibi görünüyor. Kocaman tebrikler.

'Kırmızı Oda' ABC1 zirvesini kaybedip 3. sıraya kadar düşmüş, üç grupta da düşüş yaşamış.

'Yalancı'
oranları garip ilerliyor, bir hafta iyi yükseliş bir hafta sert düşüş görüyoruz. Umarım oranlarını biraz daha artırır da kanal için yeterli olabilir.

'Kıbrıs Zafere Doğru' üç grupta da düşmüş, zaten geçen sezon da oranları iyi değildi, bu sezon Ocak'a kadar bu oranlar anca götürür gibi.

'Aşk Mantık İntikam' bu haftanın kazanan yapımı olmuş, tüm gruplarda büyük yükseliş yaşayarak atağa kalkmış. Kocaman tebrikler, ben FOX'un yerinde olsam asla yerini oynatmam. Sezonu rahat çıkarır senaryo sağlam ilerlediği sürece. Bu kadar yeni rakibe rağmen hala dimdik ayakta ve iyi oranları var.
+ AB'de zirvede. :) Eskiden severek izlediğin dizinin başarısı seni bu kadar rahatsız etmesin. :A

+ AB'de zirvede. :) Eskiden severek izlediğin dizinin başarısı seni bu kadar rahatsız etmesin. :A
AB'de zaten zirvedeydi, üç grupta da sert düşmüş ABC1'de zirveden 3. sıraya düşmüş. +6 oranını kaybetmiş falan filan... Neyse ki TOTAL'de 8. sırayı korumuş. :A

Balon Oda düşmeye devam ediyor :A @Sherlock
Dedi dizisi 5 bölümde yayından kaldırılan zat. :F

AB'de zaten zirvedeydi, üç grupta da sert düşmüş ABC1'de zirveden 3. sıraya düşmüş. +6 oranını kaybetmiş falan filan... Neyse ki TOTAL'de 8. sırayı korumuş. :A
Geçen haftaya göre büyük bir düşüş olmamış ve Total'de 4, ABC'de 5 bandını korumuş. Virgül sonrasında ufak düşüşler illa ki olacak abartılı bir durum yok. :A

• Olmamış
Reactions: Maskeli Fedai

Geçen haftaya göre büyük bir düşüş olmamış ve Total'de 4, ABC'de 5 bandını korumuş virgül sonrasında ufak düşüşler illa ki olacak abartılı bir durum yok. :A
Burcu Özberk > Balon Oda :A

Geçen haftaya göre büyük bir düşüş olmamış ve Total'de 4, ABC'de 5 bandını korumuş. Virgül sonrasında ufak düşüşler illa ki olacak abartılı bir durum yok. :A

Oradaki tüm oyuncular Burcu balonunu ona katlayacağı için ciddiye alınacak bir mesaj değil. :A
Ahahahahhaa senin dizin yaz dizisini geçemiyor daha :A Bu acı sana yeter.. :A

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
E tabii salı günü EHHŞ hariç başka dizi olmayınca boşlukta aldığınız reytinglerle övünürsünüz anca. :A
2 yazlık dizi daha vardı yalnız şu anki cumanın iki dizisine bedel sayılabilir. EHHŞ de rakibimiz olmadığını gösterdi bu hafta. :A EDHO gelir rakip olarak.

2 yazlık dizi daha vardı yalnız şu anki cumanın iki dizisine bedel sayılabilir. EHHŞ de rakibimiz olmadığını gösterdi bu hafta. :A EDHO gelir rakip olarak.
1-2 reytingten ötesini alamayan işleri rakipten saymak mı. :F En azından cuma gününün en kötü dizisi bile kafadan 3 alıyor. :A

Neyse EDHO gelir gelmez 1. olacağı için zirve koltuğunuzla yavaş yavaş vedalaşsanız iyi olur. :Z