Keith Long
Favori Üye
Ben ne olacağını bilmediğim için Ali Akdoğan’la Aylini evlendirip çıkardım diziden @Emre OzansoyBaya aksiyonlu bir bölüm olacak belli. @pompy
Ben ne olacağını bilmediğim için Ali Akdoğan’la Aylini evlendirip çıkardım diziden @Emre OzansoyBaya aksiyonlu bir bölüm olacak belli. @pompy
Ali ile Aylin pek alakasız ama @pompyBen ne olacağını bilmediğim için Ali Akdoğan’la Aylini evlendirip çıkardım diziden @Emre Ozansoy
Beğenmedim pek ben @pompyBiliyorum nasıl fikir @Emre Ozansoy
Ali öldü aga beeeArda sen en iyisi bırak onu... Paralara yazık.
Keşke ayrılmasaydı saçmalamıştı karakteri baya..Çok zor bir sahneydi.
"Her şehidin ardından" da güzel. Sahneye tam uymuş.Keşke ayrılmasaydı saçmalamıştı karakteri baya..
------
İşte Gidiyorum müziği çalsaydı keşke..
Arda sen en iyisi bırak onu... Paralara yazık.
Tepkilerden kaynaklı yaptılar @Emre Ozansoy"Her şehidin ardından" da güzel. Sahneye tam uymuş.
Korona yaptılar, sonrasında da saçmaladılar. Oyuncu çıktı, karakteri öldürmeye ne gerek var.
Entübe felan olmuş zaten baya saçma delirttiler sonradan yazık ettiler Zeliş ne oldu?"Her şehidin ardından" da güzel. Sahneye tam uymuş.
Korona yaptılar, sonrasında da saçmaladılar. Oyuncu çıktı, karakteri öldürmeye ne gerek var.
Ne tepkisi?Tepkilerden kaynaklı yaptılar @Emre Ozansoy
Aldatma senaryosuna @EmreCanEntübe felan olmuş zaten baya saçma delirttiler sonradan yazık ettiler Zeliş ne oldu?
------
Ne tepkisi?
Şimdi Nasuh ortaya çıkarDelirmişti zaten ya rol olarak hayırlısı olsun