Sanırım bende böyle yapıcam bu gidişle öyle olucak çünkü çalışmak hiç içimden gelmiyor. Öbür türlü kendimi bir sınav için parçalamak hiç mantıklı gelmiyor.
Şöyle daha namaz bile kılamadım eğer böyle devam ederse uyuya kalırım hiç birini yapamam o yüzden geç olsun güç olmasın + not da çıkarmam lazimRiskli bir durumdur. Yetebildiği gibi kötü de sonuçlanabilir.
İstek beklersen hiçbir zaman gelmez @EmreCan işe koyulman gerek
Sayısalım yok bro üzgünm sınav benim gibi birini kaybettiği için ağlasınHayır hayır hayır böyle kurtulamayız bu sınavlardan. Son gün değil de ezber gerektiren dersleri son günlere yayabilirsin ama -sayısallarda onu mantık isteyen diye açsak iyi olur. - mantık isteyen derslerde bunu yaparsan çakılır kalırsın.
Sayısalım yok dersen yarın yemeğini yersin.Şöyle daha namaz bile kılamadım eğer böyle devam ederse uyuya kalırım hiç birini yapamam o yüzden geç olsun güç olmasın + not da çıkarmam lazim
------
Sayısalım yok bro üzgünm sınav benim gibi birini kaybettiği için ağlasın
Ben hep not çıkararak çalışıyordum okula götürüp orada da çalışıyordum kağıttan hocalar falan bazen bir ders izin veriyor sınav varsaŞöyle daha namaz bile kılamadım eğer böyle devam ederse uyuya kalırım hiç birini yapamam o yüzden geç olsun güç olmasın + not da çıkarmam lazim
------
Sayısalım yok bro üzgünm sınav benim gibi birini kaybettiği için ağlasın
Benim torpilim flnda yok üni sınavında halay çekicem snrmSayısalım yok dersen yarın yemeğini yersin.
Coğrafya son gün çalışıp 44 aldım hocada kıldı itiraz ettim 47 yapmıştıHayır hayır hayır böyle kurtulamayız bu sınavlardan. Son gün değil de ezber gerektiren dersleri son günlere yayabilirsin ama -sayısallarda onu mantık isteyen diye açsak iyi olur. - mantık isteyen derslerde bunu yaparsan çakılır kalırsın.
O zaman her şeyi başarırsın.Benim torpilim flnda yok üni sınavında halay çekicem snrm
Hocaların yazdırdıkları çok saçma bence not yazdırmak başka yazı yazdırmak bambaşka benim için okul böyle olmamalı bence yaz hadi demekle olmuyor kendimce okuyup özet çıkarmayı tercih ederimBen hep not çıkararak çalışıyordum okula götürüp orada da çalışıyordum kağıttan hocalar falan bazen bir ders izin veriyor sınav varsa
Şu kısmı anlamadım.Coğrafya son gün çalışıp 44 aldım hocada kıldı itiraz ettim 47 yapmıştı
Türkiye Cumhuriyetine yakışır öğrenciyimO zaman her şeyi başarırsın.
10 coğrafyası sıkıntı benim 9da belki de en iyi dersim coğrafya idi. Demek istediğim son gün çalışmak riskli özellikle hoca da kıt puan veriyorsaŞu kısmı anlamadım.
Ha coğrafya lanet ötesi kötü bir derstir, şaşırmam. Gerçi ben düşük beklerken 92 almıştım zamanında orası ayrı.
Bizde lisede pek bir şey yazdıran yoktu. 11'in ilk dönemi matematik hocası olur olmadık yazdırıyorduHocaların yazdırdıkları çok saçma bence not yazdırmak başka yazı yazdırmak bambaşka benim için okul böyle olmamalı bence yaz hadi demekle olmuyor kendimce okuyup özet çıkarmayı tercih ederim
Son gün çalışmak bir şey getirmez zaten, en kötü son 3 güne yaymak gerekir.10 coğrafyası sıkıntı benim 9da belki de en iyi dersim coğrafya idi. Demek istediğim son gün çalışmak riskli özellikle hoca da kıt puan veriyorsa
------
Bizde lisede pek bir şey yazdıran yoktu. 11'in ilk dönemi matematik hocası olur olmadık yazdırıyordu
ihl lisesindeyim genelde meslek dersleri zaten sözel istiyor lakin sayısalları çözemedim10 coğrafyası sıkıntı benim 9da belki de en iyi dersim coğrafya idi. Demek istediğim son gün çalışmak riskli özellikle hoca da kıt puan veriyorsa
------
Bizde lisede pek bir şey yazdıran yoktu. 11'in ilk dönemi matematik hocası olur olmadık yazdırıyordu
Yok yaradığı oluyor. 9 da çok yaptım ve genelde olumlu olmuştu. Ama ileri sınıflarda yaramadıSon gün çalışmak bir şey getirmez zaten, en kötü son 3 güne yaymak gerekir.
Bizim de yaptığımız oldu Tarih'te Din'de genelde öyleydim.Lisedeyken bunun da ötesine geçip sınava son 1-2 saat kala harıl harıl çalışırdım genelde okulda.
10'dan itibaren yaramaz galiba da bunu denemeyi düşünmyorum. 3 gün çalışıp kolay biyoloji sınavından 96 aldığım geldi aklıma...Yok yaradığı oluyor. 9 da çok yaptım ve genelde olumlu olmuştu. Ama ileri sınıflarda yaramadı
İmam Hatip isen zaten ağır Arapça vs dersler vardır onlar önemlidir daha çok diye düşünüyorum.ihl lisesindeyim genelde meslek dersleri zaten sözel istiyor lakin sayısalları çözemedim
İlk sınavlarda yarama olasılığı daha yüksek konu az olduğu için10'dan itibaren yaramaz galiba da bunu denemeyi düşünmyorum. 3 gün çalışıp kolay biyoloji sınavından 96 aldığım geldi aklıma...
Sözellerde dediğim gibi belki ama bir faktöriyel, permütasyon, kombinasyon, binom ve olasılık için 1 hafta gerek.İmam Hatip isen zaten ağır Arapça vs dersler vardır onlar önemlidir daha çok diye düşünüyorum.
------
İlk sınavlarda yarama olasılığı daha yüksek konu az olduğu için