İste Yalan Dunya'dan İlk Kare

secquin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
209
Puanı
164
1753.jpg
[h=3]Kanal D'de Ocak'ta yayına girecek Yalan Dünya'da Gülse Birsel ve Beyazıt Öztürk oynayacak.[/h] [h=4]Birbirinden çok zıt ve farklı iki aile, bir takım tesadüfler sonucu Cihangir'in göbeğinde; yan yana, hatta aynı terasta bir arada yaşamaya mahkum olursa...

İki taraf içinde artık her gün yepyeni bir macera ve beklenmedik süprizlerle doludur.[/h] <center> <ins style="display:inline-table;border:none;height:280px;margin:0;padding:0;position:relative;visibility:visible;width:336px"><ins id="aswift_1_anchor" style="display:block;border:none;height:280px;margin:0;padding:0;position:relative;visibility:visible;width:336px">
Kaynak: Diziteyze
</ins></ins></center>

Ekli dosyalar

• 1753.jpg
    1753.jpg
    41.8 KB · Hit: 165
Güzel bir kadrosu var. Başarılı olacağını düşünüyorum :) Günü güzel olursa takip ederim :)

Resimde Beyaz ile Gülse Birsel yanyana yanlış görmüyorsam, acaba bir evli çifti mi oynayacaklar ?
Dizinin iyi olacağına inanıyorum ama reyting alamayacaktır tahminen. Kanal D bu diziyi nereye koyacağını ve süresini-saatini iyi düşünmeli. Geç saatte komedi çok hoş olmaz ama erken saatte de reyting almaz. Zor bir dizi.

Resimde Beyaz ile Gülse Birsel yanyana yanlış görmüyorsam, acaba bir evli çifti mi oynayacaklar ?
Dizinin iyi olacağına inanıyorum ama reyting alamayacaktır tahminen. Kanal D bu diziyi nereye koyacağını ve süresini-saatini iyi düşünmeli. Geç saatte komedi çok hoş olmaz ama erken saatte de reyting almaz. Zor bir dizi.

Evli çifti oynarlar gibime geliyor. Çünkü dizide iki aile olacağından söz ediliyor. Birinci aile Altan Erkekli - Füsun Demirel çifti ve çocuklarından ikinci aile ise Beyaz - Gülse Birsel çiftinden oluşabilir.

Evet saatini ayarlaması dediğin gibi çok önemli. Güzel olacağından eminim ama reyting konusunda sorun yaşamasından ben de korkuyorum. Fakat Gülse Birsel'e reytingler belli bir şeyin altına düşmedikçe yayında kalma garantisi verilmiştir diye düşünüyorum.

Çok güzel kadrosu var ülkemizde genellikle komedi dizileri tutmuyor ama inşallah bu tutar mutlaka izleyeceğim

bnde izlemeyi düşünüyorum... D yapımın olduğu için diziye çok emek vereceklerini düşünüyorum.. bu dizinin tutacağına inananlardanım ve ikinci avrupa yakası olacak gbime geliyor :D