The_Erinch
Favori Üye
Ortamın hareketliliğinden kalptan gidermişim cidden @kerem en son yine yarişma yapcaz o zaman a gel diyordu umarım yine hareketlenir ortam
Evet,trafik çok yoğundu @Dosi dediği gibi etkinlik sahipleri olarak inzivaya çekildik..Ortamın hareketliliğinden kalptan gidermişim cidden @kerem en son yine yarişma yapcaz o zaman a gel diyordu umarım yine hareketlenir ortam
Evet şükür yolunda
laptop önumde forumda pinekliyorum şuan@Forumdash Bastonlu napıyorsun?
tabe insan 5 ay ara verincelaptop önumde forumda pinekliyorum şuan
Daha beni koruyacak bir devlet kurulmadı. Emin değilim yarışma konusunda.Ortamın hareketliliğinden kalptan gidermişim cidden @kerem en son yine yarişma yapcaz o zaman a gel diyordu umarım yine hareketlenir ortam
Evet şükür yolunda
Yok be 1 gün girdim sadece Aralıksız hesaplarsan 15 ay filan vardirtabe insan 5 ay ara verince
1 gün giriyorsun başbaş diyorsun aradan 4 mevsim geçiyorYok be 1 gün girdim sadece Aralıksız hesaplarsan 15 ay filan vardir
Düşün ve taşin😡Daha beni koruyacak bir devlet kurulmadı. Emin değilim yarışma konusunda.
Yazın buralarda mısın?Düşün ve taşin😡
Uygulamalı dersleri başlayınca kayboldu forumdan. Ama otursun ders çalışsın.
Tabi çalişsin ben yokken orda burda içecek ısmarladın cocuma umarımUygulamalı dersleri başlayınca kayboldu forumdan. Ama otursun ders çalışsın.
Aslan sütüyle besledimTabi çalişsin ben yokken orda burda içecek ısmarladın cocuma umarım
Sek sütmüydü Sulandırsaydın bari çocuk oAslan sütüyle besledim
Ondan önce bacın gelirse All Star yaparız o zaman. Geleceğini düşünerek Hande'yi kimselere vermedim, sana yer ayırttım kıymetimi bil.
Yok dedesi çarpılır diye paşa çayı ayarladımSek sütmüydü Sulandırsaydın bari çocuk o
Geleceği yok belliOndan önce bacın gelirse All Star yaparız o zaman. Geleceğini düşünerek Hande'yi kimselere vermedim, sana yer ayırttım kıymetimi bil.
Ailevi sorunlar işte
İyi ben ona gerçek inek sütü içircem@Yakamoz-Asi Napıyorsun dostum
@Forumdash Sen neler yaptın ?
------
Yok dedesi çarpılır diye paşa çayı ayarladım
Nedenlerini anlatırım bi' ara. Burası müsait değil.Geleceği yok belli
Ailevi sorunlar işte
------
İyi ben ona gerçek inek sütü içircem