O kadar çok haklısın ki, haftada 2 diziyi internetten takip etmek bile çok dertli ve zorlu oldu.Vakit yoktur. Türk dizilerini bıraktım artık, her hafta 2 saatini vermeye değmiyor be Emre.
O kadar çok haklısın ki, haftada 2 diziyi internetten takip etmek bile çok dertli ve zorlu oldu.Vakit yoktur. Türk dizilerini bıraktım artık, her hafta 2 saatini vermeye değmiyor be Emre.
İnan bana da o diziyi anımsattı.Mutluluklar diliyorum sana. Hanımın Çiftliği'nin çakmasıyla.
O kadar çok haklısın ki, haftada 2 diziyi internetten takip etmek bile çok dertli ve zorlu oldu.
Ben bu sezon dizi izlemeyeceğim zaten, gelecek haftalar İlk ve Son'u izlemeye başlayacağım. Birde kabarık anime listemi temizlemenin vakti gelmiş.Evet süreleri çok uzun, ama bir şekilde izleniyor.
Kurgu, senarist ve yapımcı aynı zaten.İnan bana da o diziyi anımsattı.
O diziyi bende izleyeceğim, hazır tüm bölümleri yayınlanmışken bir gün aradan çıkarayım. Anime ne, hiç sevmem. 😱Ben bu sezon dizi izlemeyeceğim zaten, gelecek haftalar İlk ve Son'u izlemeye başlayacağım. Birde kabarık anime listemi temizlemenin vakti gelmiş.
Bende her şey kabarık, neyse çok şükür çok uzun türk dizisi listesi yapıp sadece Yargı ve EHHŞ'la kurtardım şimdilik, onların da süresi 2 buçuk saati bulmuyor hatta Yargı daha kısa.Ben bu sezon dizi izlemeyeceğim zaten, gelecek haftalar İlk ve Son'u izlemeye başlayacağım. Birde kabarık anime listemi temizlemenin vakti gelmiş.
Kurgu, senarist ve yapımcı aynı zaten.
Boşver bunları, gel 2021 filmlerinin altını üstüne getirelim. Çok boşladım bu ara.Bende her şey kabarık, neyse çok şükür çok uzun türk dizisi listesi yapıp sadece Yargı ve EHHŞ'la kurtardım şimdilik, onların da süresi 2 buçuk saati bulmuyor hatta Yargı daha kısa.
Bunları boşveremem ama bozana kadar. 2021 değil de film izlemeye başlamam gerek ve birkaç gündür de iyice niyetlendim.Boşver bunları, gel 2021 filmlerinin altını üstüne getirelim. Çok boşladım bu ara.
Haber ver.Bunları boşveremem ama bozana kadar. 2021 değil de film izlemeye başlamam gerek ve birkaç gündür de iyice niyetlendim.
Dur önce sağlam bir film listesine ihtiyacım var. Sevdiğin bildiğin filmler varsa söyleyebilirsin, yıl fark etmiyor.Haber ver.
SelAl shipYENİ BÖLÜM ÖZET ve FOTOĞRAFLARI
Ee hani Kanunsuz Topraklar'ı izliyordunBahar kadar bende sevindim. Ama şere Mert ile olsa daha güzel olurdu.
Hiç bir şey izleyesim yoktu, ama bunu açtım şimdi.Ee hani Kanunsuz Topraklar'ı izliyordun
Benimde izleyesim yok birazdan uyuyacam Çok uykum var seneye bitiririm bölümleriHiç bir şey izleyesim yoktu, ama bunu açtım şimdi.