Halk tarafından sevilmese de güzel olan filmlerdir. Şahsen ben çok seviyorum. Şuan SuperTv diye bir kanalda Kanal 7'nin ibretlik filmleri yayınlanıyor. Ne kadar garip olsa da psikoloji bozsa da izlettiriyor kendisini.
Sen Kalp Gözü ve Sırlar Dünyasını da seversin.Halk tarafından sevilmese de güzel olan filmlerdir. Şahsen ben çok seviyorum. Şuan SuperTv diye bir kanalda Kanal 7'nin ibretlik filmleri yayınlanıyor. Ne kadar garip olsa da psikoloji bozsa da izlettiriyor kendisini.
Sırlar Dünyası garipti ama Beşinci Boyut güzeldi Kalp Gözü de güzel Stv de bir dizi daha vardı o da ibretlikti ama bulamadım onu Aklıma gelmiyorSen Kalp Gözü ve Sırlar Dünyasını da seversin.
Dizi değil ya bir de 45 dakikalık filmler oluyor ya
Normalde olsa isimleri aklıma gelirdi şimdi gelmiyorDizi değil ya bir de 45 dakikalık filmler oluyor ya
Alın Teri diye bir şey aklımda kalmışNormalde olsa isimleri aklıma gelirdi şimdi gelmiyor
Amentü, Çeşme, Şok Cennetin Irmakları, İslam Bülbülleri onları hatırlıyorum ben daha da hatırlıyorum ama iyice düşünmem lazımAlın Teri diye bir şey aklımda kalmış
Ya şöyle bence bazıları güzeldi bazıları da beyin yakıcıydı haklısın psikoloji bozma olasılığı %100'düKüçükken izliyordum severek ama şimdi orada burada kısa videolar izlediğimde bunu nasıl izlemişim diyorum.
Evet psikoloji bozucu kesinlikle Ben babannem bize geldiği zaman bakıyordu öyle bakıyordumYa şöyle bence bazıları güzeldi bazıları da beyin yakıcıydı haklısın psikoloji bozma olasılığı %100'dü
Yaşlı kesime hitap ediyor sanırım benim de ruhum yaşlıEvet psikoloji bozucu kesinlikle Ben babannem bize geldiği zaman bakıyordu öyle bakıyordum
Amentü ve Çeşme filmini izle çok iyiKanal 7'de katlanılabilecek tek şey Kezban Yenge'dir.
İzlemem de aklımds bulunsun.Amentü ve Çeşme filmini izle çok iyi
Ne saçma tv dizisiydi be.Kadın koca bir köyü parmağında oynatıyordu.Kanal 7'de katlanılabilecek tek şey Kezban Yenge'dir.
O kadarına takılma.Ne saçma tv dizisiydi be.Kadın koca bir köyü parmağında oynatıyordu.
Muhtar oldu kezban yengeeeeNe saçma tv dizisiydi be.Kadın koca bir köyü parmağında oynatıyordu.
İzle benceİzlemem de aklımds bulunsun.
Ailem bu saçma şeye prim veriyordu da aklıma geldi.O kadarına takılma.