Acıkmışsındır yemeğı ısıtıcaksındır, bir anda tüpü yakarsın tüp yanar veee kıllarını yakar. Hep ocağı yakarken bu durumdan korkuyorum, korkutuyor beni. Bu durum yüzünden iki tarafın kılları da eşit değil.
Acıkmışsındır yemeğı ısıtıcaksındır, bir anda tüpü yakarsın tüp yanar veee kıllarını yakar. Hep ocağı yakarken bu durumdan korkuyorum, korkutuyor beni. Bu durum yüzünden iki tarafın kılları da eşit değil.
Böyle tuhaf başlıklar nerden aklına geliyor?Bu nasıl başlık, bu nasıl konu. Hiç başıma gelmedi çünkü parmaklarım kılsız.
Normal çakmak ile yakıyorum bir anda nasıl anlatsam ki aniden sert bir şekilde o anda yakıyor benlik birşey yok elim hızlı çünkü@EmreCan yaşın ilerledikçe parmak kıllarını yakmamayı da öğrenirsin. Tabii ilk öğrenmen gereken şey, mutfak çakmağıyla ocağı yakman.
Sen misin o 😱Bknz: gayleri etkilemeyen durumlar
Çakmakla yakıyorum@EmreCan , kibritle yakıyor.
Başına gelince anlarsınBu nasıl başlık, bu nasıl konu. Hiç başıma gelmedi çünkü parmaklarım kılsız.
Nesi var başlığımın😭😭😭😭😭😭😭😭😭Böyle tuhaf başlıklar nerden aklına geliyor?
Ben değilim.Normal çakmak ile yakıyorum bir anda nasıl anlatsam ki aniden sert bir şekilde o anda yakıyor benlik birşey yok elim hızlı çünkü
------
Sen misin o 😱
------
Çakmakla yakıyorum
------
Başına gelince anlarsın
------
Nesi var başlığımın😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Onları biliyorum zaten
Ne alaka daha geçen hafta yeniden tecrübe ettim.Bknz: gayleri etkilemeyen durumlar
Yaşadığı için aklına geliyor böyle yaşamdan başlıklar iyi @EmreCanBöyle tuhaf başlıklar nerden aklına geliyor?
Kimse başına gelmeden bilemezYaşadığı için aklına geliyor böyle yaşamdan başlıklar iyi @EmreCan
Bende aynı kanıdayım😆😄😅@EmreCan Çoğunluk tek ses sorunun sende olduğuna kanaat getirdim abicim
Başınıza gelmeden anlayamazsınızBende aynı kanıdayım😆😄😅
Benim başıma geldi ama😆😄😅Başınıza gelmeden anlayamazsınız