Sinsi bile bakamamış Burak![]()
Nerelere nasıl dikkat ediyosun ya
Sinsi bile bakamamış Burak![]()
Bayıldım harika bir afiş olmuş
Burak Tozkoparan'ın kötü karakter olduğu her haliyle belli
ÇGH2 Ecem de burada şimdi gördüm
Beklentimden daha iyi çıkmış
Berbat olmuş afiş![]()
En az dizi kadar kötü bir afiş, hele Burak Tozkoparan'ı papaz etmişler yazık.
Tanıtımı da yarın, öbür gün gelir sonra da yılbaşında kurtuluruz artık.![]()
Iyy saçma üzeri saçma.
Bir de böyle varmış.
Diziyi sevmesem de evet bence de tutacak netOnun yaşadığı durumun bu dizinin yaşaması %1 ihtimal falan.![]()
Git gide daha kötü
Bilmeyenler de Zümrüdüanka'yı dizi zannedecek.Dizi afişinden çok oyun afişi gibi olmuş.Selim Bayraktar'ı Zümrüdüanka'dan sonra böyle bir dizide görmek üzücü.
İlk 9 bölümü ile kaliteli bir dizi.Bilmeyenler de Zümrüdüanka'yı dizi zannedecek.![]()
Film miydi 😱Bilmeyenler de Zümrüdüanka'yı dizi zannedecek.![]()
Başrolü no-name yeteneksiz birisi, konusu desen UŞM'den rezil.İlk 9 bölümü ile kaliteli bir dizi.![]()
Ona dizi demek için bayaaa bir zevksiz olman lazım.Film miydi 😱
İlk 9 bölümün çekim yapılan yerleri senaryosu oyuncuları > 2.sezon senaryosu çekim yerleri oyuncularıİlk 9 bölümü ile kaliteli bir dizi.![]()
UŞM'den çok daha iyi bir iş olduğunu nasıl söylersin. 😱 Ne güzel işte, tanınmayan isimlere şans verdiler ve artık no-name'likten çıktı.Başrolü no-name yeteneksiz birisi, konusu desen UŞM'den rezil.![]()
Kaliteden anlamıyorsunBaşrolü no-name yeteneksiz birisi, konusu desen UŞM'den rezil.
Ona dizi demek için bayaaa bir zevksiz olman lazım.![]()
Yoo hala o kız no nameUŞM'den çok daha iyi bir iş olduğunu nasıl söylersin. 😱 Ne güzel işte, tanınmayan isimlere şans verdiler ve artık no-name'likten çıktı.![]()
Buna şans vermeselerdi keşke.UŞM'den çok daha iyi bir iş olduğunu nasıl söylersin. 😱 Ne güzel işte, tanınmayan isimlere şans verdiler ve artık no-name'likten çıktı.![]()
Tamam tamam sizle bu konu hakkında konuşmuyorum, her şey ortada.Kaliteden anlamıyorsun![]()
Güzel kız çok iyi oynadıYoo hala o kız no name![]()
Hadi 2.bir töre dizisinde başrol olarak oynasınUŞM'den çok daha iyi bir iş olduğunu nasıl söylersin. 😱 Ne güzel işte, tanınmayan isimlere şans verdiler ve artık no-name'likten çıktı.![]()
Konuşmuyorum.
Senle ben de oynayacağız yarın istanbula geliyorum