Flash TV'nin Ekran Yüzleri Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,148
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
eeeeeeeeeeeeeee-bMEj.jpg

Flash TV'nin ekran yüzleri belli oldu!

15 Ocak 1992 tarihide yayına başlayan ve 1 Mart 2019'da yayınlarına ara veren Flash TV, aranın ardından yenilenen kadrosu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Test yayınları devam eden ve 11 Ekim Pazartesi günü yayına tekrar başlayacak olan kanalda; Çağlar Cilara,Seda Akgül, Fehmi Koru, Can Ataklı, Hakan Aygün, Atilla Taş, Akif Beki, Faik Öztürk gibi isimler programları ile yer alacak. (Saba Tümer, kanaldan program için teklif geldiğini ama anlaşmadığını söyledi. Afişerde yer alıyor ama kanalda programı yok.)

Öte yandan Çağlar Cilara'nın sunacağı 'Birebir' ve Atilla Taş'ın sunacağı programları tanıtımları sosyal medyada yayınlandı.

Mükemmel isimler, kanalın televizyon sektörüne yepyeni bir ivme kazandıracağı kesin (!) :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Saba Tümer var diye korktum bir an. :A Can Ataklı şaşırttı, Tele 1 varken hazır. Seda Akgül'de garip durmuş ama Faik Öztürk tam burası için, gerçi Safiye'siz Faik, Ömer'siz Faruk, Yunus'suz Emre, çaysız simit gibidir...

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Yaşasın halay vakti mendilleri alın elinize 🕺🕺🕺💃💃💃💃 tey tey :A

Diğer programların tanıtımları da yayınlanmış:

Saba Tümer var diye korktum bir an. :A Can Ataklı şaşırttı, Tele 1 varken hazır. Seda Akgül'de garip durmuş ama Faik Öztürk tam burası için, gerçi Safiye'siz Faik, Ömer'siz Faruk, Yunus'suz Emre, çaysız simit gibidir...
Tanıdığım kişiler Seda Akgül, Faik Öztürk :A başka yok :A
Mükemmel isimler, kanalın televizyon sektörüne yepyeni bir ivme kazandıracağı kesin (!) :A

İrfan Değirmenci'den sonra Can Ataklı'ya da ana haber vermişler demek, yazık insanlar sabah televizyonu açtıklarında ne izlesinler. :A Gerçi sanırım Can Ataklı taş devrinde 11.00'e alınmıştı. :A

Ben var ya Faik Öztürk'ü arada cidden izlerim. :A

İrfan Değirmenci'den sonra Can Ataklı'ya da ana haber vermişler demek, yazık insanlar sabah televizyonu açtıklarında ne izlesinler. :A Gerçi sanırım Can Ataklı taş devrinde 11.00'e alınmıştı. :A

Ben var ya Faik Öztürk'ü arada cidden izlerim. :A
Kadere Mahkumlar var mı acaba :A