Teknoloji 4 Ekim 2021 İnternet Yavaşlaması ve WhatsApp, Facebook ve Instagram Çökmesi

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,084
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
4 Ekim 2021 tarihinde vuku bulan ve saatlerdir sürmekte olan durumdur. Özellikle WhatsApp, Face ve Instagram'ın saatlerdir dünya genelinde çalışmaması ve internetin yavaşlaması sonucu acaba pis işler mi dönüyor sorusu akıllara gelmektedir. Öte yandan insanlığın ne kadar internete bağımlı hale geldiği de böyle anlarda anlaşılmaktadır...

4 Ekim 2021 tarihinde vuku bulan ve saatlerdir sürmekte olan durumdur. Özellikle WhatsApp, Face ve Instagram'ın saatlerdir dünya genelinde çalışmaması ve internetin yavaşlaması sonucu acaba pis işler mi dönüyor sorusu akıllara gelmektedir. Öte yandan insanlığın ne kadar internete bağımlı hale geldiği de böyle anlarda anlaşılmaktadır...
Dış mihrakların işi olabilir...

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Aslında çok bir şey ifade etmedi zaten WhatsApp kullanmıyorum. Instagram sayfamda tam uğraştığım postu paylaşır paylaşmaz çökmesi sadece biraz canımı sıkan unsur oldu.

Heray bir heyecan yaratıyorlar......

Hayatın sosyal medya olduğunun gerçeği...

• Beğendim
Reactions: EmreCan
Zamanın değerini anlamamız gereken bir kaç saatti.. sosyal medyanın ne kadar çok bizden "hayatımızı" çaldığını ve bizi telefon veya internet bağımlısı yaptığını...

• Beğendim
Reactions: EmreCan
Ben başka sitede haberini görmeseydim haberim dahi olmayacaktı. İlk olayları değil bu, zaman zaman oluyor. Her sistemin başına gelebilir maalesef. :)

Hiç bir şekilde etkilenmedim. Hepside nadiren kullandığım uygulamalar.