Ayta Sözeri 'Kırmızı Oda'da! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
45s6xj3.jpg

Ayta Sözeri 'Kırmızı Oda'da!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden uyarlanan dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümüne Ayta Sözeri konuk oluyor.

Son olarak 'İlk ve Son' dizisinde yer alan Sözeri, pavyonlarda şarkı söyleyerek hayatını kazanan ve daha önce de Doktor Hanım'dan yardım alan Zekiye (Keklik) karakterine hayat verecek.

Kırmızı Oda, yeni sezonuyla Cuma 20.00'de TV8'de!

Son düzenleme:
OHA 😱 Yeni danışanın bu kadar gelmesini beklemiyordum ama kendisi de burada görmek istediğim isimlerden biri olduğu için inanılmaz sevindim. Hikayesini de şimdiden büyük merakla bekliyorum. :Z

Bir de senaristlerin böyle ilginç isim bulma huyu var herhalde. Geçen sene Boncuk, Kumru gibi nadir isimler vardı şimdi de Keklik'imiz olmuş. :A

Harika isim, sahnelerine bakacağım. :Z

Keşke gerçek kimliği senaryolaştırılsa.

Galiba kendisinin hangi karakteri canlandıracağını da buldum. Madalyonun İçi'ndeki bir bölümde Hatice adlı bir karakter var ve yıllarca pavyonlarda çalışarak kızına bakmış, görmüş geçirmiş bir kadın. Şimdi de kızının başı dertte olduğu için uykuları kaçmış ve doktora ilaç yazdırmaya gelmiş. Biraz muhabbet ettikten sonra şarkı söyleyip gidiyor hepi topu 2-3 sayfa. Gerçi burada tek bölümde bırakacaklarını sanmıyorum o yüzden şimdiden meraklardayım. :Z

Akasya Durağında bir çok kez farklı karakter şeklinde rol aldı rolü o şekildi işte burada da öyle bir şeydir ama drama dökülmüş hali işte o görünümün altında yatan acı şeyler 🥲

Harilka isim sesi gibi oyunculuğuda harikadır valla gelmesine sevindim :D bu arada fragman harika

Cumaları Kırmızı Oda'dayız demek, vaktim olursa full bölüm bile izlerim de hiç yoktan onun olduğu kısımları takip edeceğim. :Z
Aşk Mantık İntikam'ı bırakmak için en güzel sebep. :bhr: Full bölüm değil ama sahnelerini izlerim bende. Fragmanda bile harika. :Z

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Aşk Mantık İntikam'ı bırakmak için en güzel sebep. :bhr: Full bölüm değil ama sahnelerini izlerim bende. Fragmanda bile harika. :Z
Sen ve Yörük'ü bırakmak??

İmkansız, yakında FOX'ta!

Etkileyici bir performans çıkaracağı kesin, beni de çok mutlu etti artık bir süre nolursa olsun izleriz. :Z

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Sen ve Yörük'ü bırakmak??

İmkansız, yakında FOX'ta!

Etkileyici bir performans çıkaracağı kesin, beni de çok mutlu etti artık bir süre nolursa olsun izleriz. :Z
Yörük'ün harcanmasını izlemektense bırakmayı tercih ederim. :T:

Kesinlikle. Yer aldığı işlerin bazılarına bakmıştım ve hepsinde çok iyiydi, burada da harika olacağına eminin. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Yörük'ün harcanmasını izlemektense bırakmayı tercih ederim. :T:

Kesinlikle. Yer aldığı işlerin bazılarına bakmıştım ve hepsinde çok iyiydi, burada da harika olacağına eminin. :bhr:
Boşa gitmesin diye güldüm. :A

Tahir - Zümrüt'tü bile çok iyi oynamıştı, komediyi başaran neyi başaramaz. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Balonlar Apartmanı anca Melisa Şenolsun gibi vasat ötesi bir oyuncuyu kadrosuna alırken Kırmızı Oda'da peş peşe yetenek şöleni yaşanıyor resmen. :Z Farkımız tarzımız. :bhr: @kerem

Balonlar Apartmanı anca Melisa Şenolsun gibi vasat ötesi bir oyuncuyu kadrosuna alırken Kırmızı Oda'da peş peşe yetenek şöleni yaşanıyor resmen. :Z Farkımız tarzımız. :bhr: @kerem
Buradan sonrasını ciddiye alamadım. :A

Uzun zamandır ekranlarda yoktu, sığınmış buraya işte. :A

Buradan sonrasını ciddiye alamadım. :A

Uzun zamandır ekranlarda yoktu, sığınmış buraya işte. :A
Bence de alma zira şu anda kendisi bot hesaplarla TT olmuş. :F Vasat ötesi olmak için bile belli bir seviyede olmak gerekiyor ama o kadarı bile olmadığı için anca birilerinin zorlamasıyla kendinden söz ettirebiliyor çok acınası şeyler. :F

E ne güzel işte uzun zamandır proje yapmayan isimleri ikna ediyorlar. :Z Ayrıca kendisi şarkıcılık da yaptığı için konser trafiği yoğun ama o kadar iş içinden bu diziyi seçiyor yani sen dışında herkes dizinin ne kadar kaliteli olduğu konusunda hemfikir. :A

Bence de alma zira şu anda kendisi bot hesaplarla TT olmuş. :F Vasat ötesi olmak için bile belli bir seviyede olmak gerekiyor ama o kadarı bile olmadığı için anca birilerinin zorlamasıyla kendinden söz ettirebiliyor çok acınası şeyler. :F

E ne güzel işte uzun zamandır proje yapmayan isimleri ikna ediyorlar. :Z Ayrıca kendisi şarkıcılık da yaptığı için konser trafiği yoğun ama o kadar iş içinden bu diziyi seçiyor yani sen dışında herkes dizinin ne kadar kaliteli olduğu konusunda hemfikir. :A
Aynen herkes o kadar hemfikir ki millet dizinin kalitesine zedelenmesin diye cumaları her zaman kumandayı başka kanala çeviriyorlar. Yaz dizisine. :A

3-5 bölüm oynayıp parasını alıp çıkacak işte. Ben olsam bende kabul ederdim. Senaryo berbat olsa türk dizi sektöründe trajedi prim için en basit seçenek. :A

Aynen herkes o kadar hemfikir ki millet dizinin kalitesine zedelenmesin diye cumaları her zaman kumandayı başka kanala çeviriyorlar. Yaz dizisine. :A

3-5 bölüm oynayıp parasını alıp çıkacak işte. Ben olsam bende kabul ederdim. Senaryo berbat olsa da trajedi prim için en iyi seçenek. :A
İlk kısım için bir şey demedin. :A E tabii Farah gibi bot hesaplara ihtiyaç duymadan kendini konuşturabilen yerine böyle itici ve yeteneksiz biri gelip diziyi iyice mahvedince yorum yapamıyorsun sen de. :A

Valla diğerlerini bilemem ama hala AB'de yani en kaliteli grupta 1. sıradayız bizim açımızdan sorun yok. :Z

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961