Sohbet & Muhabbet Konusu

Sizden birşeyler sipariş edelim en azından kaliteli olur. İsveçin sağlam, güvenilir online siteleri var mı, Amazon, tarzı?
------

Hayat şartları, imkanlar konusuna girersen, en acilinden mülteci gemisine atlayıp İskandinav atlayasım geliyor🤷🤷🤷
------

Düzenli Kr birikim hesabı bulamadım ama ya Japon Yeni ve Rus Rublesi vardı 😁😂😁 @Tolstoyevski @Dosi @Yakamoz-Asi
Burada olan ürünler orada olanların 2-3 katı oluyor (aynı ürün) :A. Amazon yeni geldi bizede.

Burada olan ürünler orada olanların 2-3 katı oluyor (aynı ürün) :A. Amazon yeni geldi bizede.
Amazon yeni mi geldi 😱 Bize de gerçi 1-2 sene önce geldi ama artık köpeği olduk @DarkLegenD ile birlikte :A

Gece 12'de sipariş veriyorsun, öğlen 12'de teslim ediyorlar nasıl köpeği olmayalım...

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Amazon yeni mi geldi 😱 Bize de gerçi 1-2 sene önce geldi ama artık köpeği olduk @DarkLegenD ile birlikte :A

Gece 12'de sipariş veriyorsun, öğlen 12'de teslim ediyorlar nasıl köpeği olmayalım...
Bende para mara kalmadı. :( Haziran'da kadar Amazon ile işim olmaz. Lazım olursa Felsefe kitapları sipariş ederim annemden para alıp. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yabancı dizi olarak Lost izledim sadece . Dizi yerine film izlemeyi daha çok tercih ediyorum . :A Bir ara göz atmaya çalışacağım , teşekkür ederim tavsiyen için . :A
Abooo yerinde olmayı o kadar çooook isterdim ki :A
Seinfeld, PB, Spartacus falan şunları sıfırdan izleme şansım olsa keşke...

• Güldürdün
Reactions: Cervantes