Evet kesinlikle.Valla aynen öyle maşAllahı var Kıvançın![]()
Evet kesinlikle.Valla aynen öyle maşAllahı var Kıvançın![]()
Emin misinBenim nazarım parlaklara değil sadece ecünnülere değer.![]()
Öyle hiç şüphen olmasın.Emin misininş öyledir yoksa adamın başına ne geldi kim bilir
![]()
Evet kesinlikle.![]()
8 senedir nasıl uplatmadın be bu konuyu? 😱Yıllanmış şarap gibi adam, yıllar geçiyor ama ondan hiçbir şey alıp götürmüyor.![]()
@xemrexxx @Alos @eskici @Araf @Angelica @xdragxx @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @denizz19 @Gerekli24 @EmreCan @Yakamoz-Asi @Yiğitt @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Hazem
Ekli dosyayı görüntüle 109902
Ekli dosyayı görüntüle 109903
İnan ki bende çok şaşkınım, anlayamıyorum...8 senedir nasıl uplatmadın be bu konuyu? 😱
Hadi bundan sonrası içim hatırlarsın artık.İnan ki bende çok şaşkınım, anlayamıyorum...
Tetikteyim, hiçbir new postunu kaçırmam artık.Hadi bundan sonrası içim hatırlarsın artık.![]()
Hey maşallah, fanları böyle çalışmaz.Tetikteyim, hiçbir new postunu kaçırmam artık.![]()
Benimki sanat sevgisinden.Hey maşallah, fanları böyle çalışmaz.![]()
Tabii bilmez miyiz, erkek sanatçılarımız da maşallah kadınlardan kat be kat daha başarılı.Benimki sanat sevgisinden.![]()
Artık bilemem nazarın adama neler yaparÖyle hiç şüphen olmasın.![]()
Ağzına sağlık ne güzel doğruları diyorsun öyle.Tabii bilmez miyiz, erkek sanatçılarımız da maşallah kadınlardan kat be kat daha başarılı.![]()
Bu yüzden herkes ayağını denk alsın.Artık bilemem nazarın adama neler yapar![]()
Herkes haddini bilecek!Ağzına sağlık ne güzel doğruları diyorsun öyle.
------
Bu yüzden herkes ayağını denk alsın.![]()
Of course.Herkes haddini bilecek!
Onu söyleyen kişi de asla kadın oyuncuları daha fazla sevmez.Ağzına sağlık ne güzel doğruları diyorsun öyle.
------
Bu yüzden herkes ayağını denk alsın.![]()
Sevdiklerim var ama sevilecek yanları yok diğer kadınların yani sevmediklerimin.Onu söyleyen kişi de asla kadın oyuncuları daha fazla sevmez.![]()
Unuttuğun birşey var nadir bende çok tehlikeli bir adamımOf course.![]()
Vız gelir.Unuttuğun birşey var nadir bende çok tehlikeli bir adamım![]()
Yok yok kendimden bahsediyorum.Sevdiklerim var ama sevilecek yanları yok diğer kadınların yani sevmediklerimin.![]()