Çağatay Ulusoy 'Yalı Çapkını' Dizisinden Ne Kadar Kazanacak? | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,663
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EcA0rkgXQAQzfF4

Çağatay Ulusoy 'Yalı Çapkını' dizisinden ne kadar kazanacak?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu'nun kaleme aldığı ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin başrolünde yer alan Çağatay Ulusoy, bölüm başına 450 bin TL kazanacak.

Hazırlık çalışmaları devam eden Yalı Çapkını, yakında TV8'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Dizinin bütçesinin neredeyse yarısını tek bir oyuncuya harcamak çok saçma değil mi ? Garibim figüranlar ve set emekçileri ise karın tokluğuna çalışmaya devam etsin...

• Beğendim
Reactions: EmreCan
Birsen yazmış ama yine de doğru olduğunu düşünmüyorum bu ücret haberlerinin çok büyük kısmı balon çıkıyor çünkü. Yani Çağatay iyi ve projeye çok katkı verecek bir oyuncu olabilir ama bu devirde kimseye 450 bin TL verilmez yazık günah.

• Beğendim
Reactions: EmreCan
450 çok fazla cidden olma ihtimali bile çok saçma sıkıcı tutmassa yapım şirketi zararı nasıl karşılayacak acaba

• Güldürdün
Reactions: cookies
Aylık olmasın o? 450 bin çok hatta gereğinden bile fazla. Halit Ergenç bile 100 bin civarı ücret alıyordu. Haber mantıken inandırıcı gelmedi bana.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Aylık olmasın o? 450 bin çok hatta gereğinden bile fazla. Halit Ergenç bile 100 bin civarı ücret alıyordu. Haber mantıken inandırıcı gelmedi bana.
Hayır, bölüm başı 450 bin TL. En yüksek bugüne kadar Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ almış, onlar da 350 bin TL.

• Beğendim
Reactions: kerem