"Firar" Salı Gününe ve "Akasya Duragı" Cuma Gününe !

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Cuma günleri yayınlanan dizi 20 Aralık 2011 tarihinden itibaren salı günleri saat 20.00'de yayınlanacak.
Star Tv'de persembe günleri yayınlanan Akasya Durağı, Firar'dan boşalan Cuma günü yayınlanacak.

images
ImageView.ashx

Akasya Durağı Cuma akşamları çok daha iyi gidecektir.

Firar'ın Salı akşamları işi çok zor olacak. İlk 10'a girerse büyük başarı olur :)

Akasya Durağı'nın ben 2 hafta sonra biteceğini düşünüyorum. Ocak'ta yeni Star'da olması zor. Ama yayınlandığı haftalarda iyi reyting alır Cuma günleri.

Firar için Salı doğru bir seçim olarak yorumlanabilir. Cuma günü başarılı olamıyordu Salı günü için ilk 20'de olması bile Star için kabul edilebilir sanıyorum. Cuma gününü iddialı bir diziyle doldurabilir Star...

Cuma gününde Koyu Kirmizi dizisi yayinlanir..

bence akasya durağı yükselir gbime geliiyor hiç çoktan totalde yükseleceğine eminim abde de totale yakın ratingler alır gbime geliyor 3.56 - 12.48 bi izlenim oranında ilk 15e girebilr diye düşünüyorumm... firar.. bnce papatyamın yerini alacak ve ilk 10 içerisinde 4.05 - 9.42 izlenim oranı yakalr gbime geliyorr iki dizide bnce yeni yılda devam edr diziyi toparlayıp finalde yaptırabilrler... ama doğuş grubu dizilerin muhteşem yüzyılın geçmesiyle izlenim oranlarının artacağını düşünüyo.. bncede star bu yıl izlenim oranlarını geçen seneye oranla ikiye katlicak... atv veya star byk bi kapışma içerisinde olacak.. show düşücek.. foxta düşerr.. kanal D aynı kalırr.. :D

Son düzenleme:
bence akasya durağı yükselir gbime geliiyor hiç çoktan totalde yükseleceğine eminim abde de totale yakın ratingler alır gbime geliyor 3.56 - 12.48 bi izlenim oranında ilk 15e girebilr diye düşünüyorumm... firar.. bnce papatyamın yerini alacak ve ilk 10 içerisinde 4.05 - 9.42 izlenim oranı yakalr gbime geliyorr iki dizide bnce yeni yılda devam edr diziyui toparlayıp finalde yaptırabilrler... ama doğuş grubu dizilerin muhteşem yüzyılın geçmesiyle izlenim oranlarının artacağını düşünüyo.. bncede star bı yıl izlenim oranlarını eçen seneye oranla ikiye katlicak... atv veya star byk bi kapışma içerisinde olacak.. show düşücek.. foxta düşerr.. kanal D aynı kalırr.. :D

Firar ilk 15'e girecektir bence.. ilk 10'da olabilir ama su an Pis Yedili'de yükselise geçti

iki dizide yeni star projesinde düşünülmüyorlar bence bu son şansları

Iki dizide böyle devam ederse tabi Ocak ayinda biterler.. Yerlerine yeni diziler gelir:)

Firar'ın Salı gününe alınması Star'ın Firar'dan umudu kestiği anlamına geliyor heralde :)

akasya durağını cumaya alan star herhalde son 3 hafta da rezil olalım sonra çoşarız diyor:D

Firar Sali gününde iyi gidebilir.. Karsisinda sadece güçlü rakip olan ÖBGZ ve Pis Yedili var

pis yedilinin ben bu performansının kısa süreli olduğuna inanıyorum yani içimden bi his bu dizi kısa süre içinde yahşi cazibe gbi ilgisi azalacak diyor.. firarın gnünün değişmesi bnce çok ii oldu iki doğu diziside cuma gnü olduğundan retingler düşüktü... akasya durağıda perşembe güçlü rakipleri karşısında rating alamıodu cuma gnü ii olcak diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
pis yedilinin ben bu performansının kısa süreli olduğuna inanıyorum yani içimden bi his bu dizi kısa süre içinde yahşi cazibe gbi ilgisi azalacak diyor. firarın gnünün değişmesi bnce çok ii oldu iki doğu diziside cuma gnü olduğundan retingler düşüktü... akasya durağıda perşembe güçlü rakipleri karşısında rating alamıodu cuma gnü ii olcak diye düşünüyorum..

yahşi cazibe bu akşam 67.bölümü oynayacak neredeyse 2. sezonu bitirecek pis yedili bu kadar uzun sürse yeter bence...

Firar Salı günü iş bir başarı gösteremez

Akasya Durağı totalde ilk 10'a girebilir

Doğru karar:)

Pis Yedili Dizi Koliğin dediği gibi düşebilir Gani Müjde saçmalık yapmazsa bu şekilde devam ederse 10 reytingi görür :):).Yahşi Cazibe şu an çok komik bölümlerle devam ediyor düşsede iyi durumda bana göre :)

benim 6. hissim çok kuvvetlidir... pis yedili bence şimdilik insanları etkiliyo olabilr çnkü geçen sezonda yahşi cazibe birçok kanalın korkulu rüyasıydı... şimdi aynı şey pis yedilide oda kısa zamanda düşüşe başlicak maleseff

benim 6. hissim çok kuvvetlidir... pis yedili bence şimdilik insanları etkiliyo olabilr çnkü geçen sezonda yahşi cazibe birçok kanalın korkulu rüyasıydı... şimdi aynı şey pis yedilide oda kısa zamanda düşüşe başlicak maleseff

Yahşi Cazibede önemli oyuncu çıktı Peker Karekteri Pis Yedilide böyle bir şey olmazsa düşeceği şu anda söz konusu değil