Mesut da oynamıyor, Burak'ı da geçtim.Burak Kapacak ın suçu ne? Neden transfer edildi? Portekizlinin bilgisi dahilinde miydi? Sorarım size.
Mesut da oynamıyor, Burak'ı da geçtim.Burak Kapacak ın suçu ne? Neden transfer edildi? Portekizlinin bilgisi dahilinde miydi? Sorarım size.
O mıntıkaya @xdragxx bakıyor.Mesut da oynamıyor, Burak'ı da geçtim.
Rahatlığa karşı alerjimiz var,illa diken üstünde olacak.Neden hiçbir maçımız rahat değil bizim... Neden Neden Neden 🤷
Ben kalede Harun olur zannettim @Araf rMuhammed aldığı topları kazansa da, her topu çalım atmaya çalışırken öldürüyor. Hoca halen daha ısrar ediyor. Hocam birkaç maç oynatma arada, hatalarından ders çıkarsın. Top kaybı yapmak riskli.
Biran kim o diyecektim.Twitter hemen herkes Burak'ın neden oynatılmadığı görüşünde birleşmiş. @bazinga @The_Erinch @Araf @xdragxx
Abim bizim bursalı oğlan işteBiran kim o diyecektim.
Hoca henüz yeterli görmediğini, tam hazır olduğunda şans vereceğini söyledi. Bir süre daha bekleyelim, doğru zamanda çıkıp kendini gösterecektir inşallah.Twitter hemen herkes Burak'ın neden oynatılmadığı görüşünde birleşmiş. @bazinga @The_Erinch @Araf @xdragxx
Patron inşallah senin öngördüğün gibi olur.Hoca henüz yeterli görmediğini, tam hazır olduğunda şans vereceğini söyledi. Bir süre daha bekleyelim, doğru zamanda çıkıp kendini gösterecektir inşallah.