Sete erken çıktılar, stoklu gittiklerini düşünürsek 12 sonu veya 13 sonu görünür diye düşünüyorum ben.
Böyle saçma oluyor Hayrinin görünmesi lazım bence
Sete erken çıktılar, stoklu gittiklerini düşünürsek 12 sonu veya 13 sonu görünür diye düşünüyorum ben.
Yapım şirketinin sorunu o. Cihangir de ısrarcı olmasalar, başka birini bulsalar sezonun ilk bölümünde bile olabilirdi Hayri.Böyle saçma oluyor Hayrinin görünmesi lazım bence
Cihangir iyi oyuncu Burcuda onu istiyordu bence iyi oldu katılmasıYapım şirketinin sorunu o. Cihangir de ısrarcı olmasalar, başka birini bulsalar sezonun ilk bölümünde bile olabilirdi Hayri.
Af buyur bu dizinin hikayesi tıkalı tuvalet gibi yani açmaya çalışıyorsun ama bir türlü o tıkanıklık geçmiyor. Çok yakında Hayri görünecekmiş o zaman odak değişir herhalde.Bu kadro kadını bu kadar düşük gösteren bir senaryoda nasıl oynuyor? Hepsi de belirli bir seviyenin üstünde oyuncular. Kaç bölümdür bir gerdek gecesidir tutturdular ağızlarından düşmüyor.
Bıyık hiç yakışmamış.Hayri geliyor sonunda Ciomu görecem yaa
Bıyık hiç yakışmamış.
Alev Alev'de sevmiştim kendisini ama burada izlemem. Keşke izleyeceğim bir dizide oynasaydı.Bencede ama olsun Cioyu göreyimde nasıl görürsem göreyim
Alev Alev'de sevmiştim kendisini ama burada izlemem. Keşke izleyeceğim bir dizide oynasaydı.