Atiye'nin asıl yıldızı... @bazingaUuuuu Atiye'deki gacı... Beren Saat yanında vasat kalıyordu![]()
Yeter artııııııııııık şu konularda ciddi yorumlar nedir ya skşgjkskgjklsklAtiye dizisinde canlandırdığı karakterle cesur sahnelerde yer almış ve gündeme gelmişti. Melisa Şenolsun deyince de aklıma o sahnelerle gündeme gelmesi geliyor.
Konuya komiklik katıyor, daha iyi.Yeter artııııııııııık şu konularda ciddi yorumlar nedir ya skşgjkskgjklskl
Atiye dizisinde canlandırdığı karakterle cesur sahnelerde yer almış ve gündeme gelmişti. Melisa Şenolsun deyince de aklıma o sahnelerle gündeme gelmesi geliyor.
Espri yaptı, şimdi de ciddi yorum. Hep ben göze batıyorum.Açıkça Masumlar Apartmannda canlandırğı karakter çok sevimsiz ama bana göre gerçekten güzel kız..Faraha göre daha güzel geliyor gözüme.
8'i var@xdragxx hatuna 10 üzerinden kaç veriyorsun?![]()
Yeter artııııııııııık şu konularda ciddi yorumlar nedir ya skşgjkskgjklskl
Daha şey fotoları Yok mu?8'i var![]()
Google'dan bak forum için bu kadarı yeterli sjklgsjkDaha şey fotoları Yok mu?![]()
Hemen izleyip analiz yapalım..
Ben izledim bazıları cidden @Araf ı hatırlattıGoogle'dan bak forum için bu kadarı yeterli sjklgsjk
------
Hemen izleyip analiz yapalım..
Mesaj yazarken 10 satır yazmayı da ilave edebiliriz...Ben izledim bazıları cidden @Araf ı hatırlattı![]()