İyi ki yapmamışsın ilk kez tek başıma zirveyi tatmış oldum.Dün son dakika değişikliği yapıp AB 4,50 ABC 4,60 yapmaya niyetlendim sonradan bıraktım
İyi ki yapmamışsın ilk kez tek başıma zirveyi tatmış oldum.Dün son dakika değişikliği yapıp AB 4,50 ABC 4,60 yapmaya niyetlendim sonradan bıraktım
Aslında diziyi tam izleyemedim dün ama bugün izliyorum şahane bir iş olmuş. Tam da bu oranları yazarmışım izleseymişim ama tebriklerİyi ki yapmamışsın ilk kez tek başıma zirveyi tatmış oldum.
Gelecek hafta zirveye geliyoruz apartmanın kentsel dönüşüme girme vakti geldi de geçiyor.Aslında diziyi tam izleyemedim dün ama bugün izliyorum şahane bir iş olmuş. Tam da bu oranları yazarmışım izleseymişim ama tebrikler
Geçtikten sonraki yaşayacağın keyiften istiyorumGelecek hafta zirveye geliyoruz apartmanın kentsel dönüşüme girme vakti geldi de geçiyor.
Kafa kafaya sonuçlar gelecek haftaya. Çünkü yeni bölümde boşanma davasında Çolpan ile Azra sahnesi çok iyi olacaktır.Gelecek hafta zirveye geliyoruz apartmanın kentsel dönüşüme girme vakti geldi de geçiyor.
Hele gelsin de o zaman görürüz hep birlikte.Geçtikten sonraki yaşayacağın keyiften istiyorum
Bir tek onlar değil bir sürü hikaye olunca sıkılmadan izletiyor. Artık dümdüz Total dizilerini bırak da böyle işleri izle değişiklik olsun.Kafa kafaya sonuçlar gelecek haftaya. Çünkü yeni bölümde boşanma davasında Çolpan ile Azra sahnesi çok iyi olacaktır.
Başlama yineHele gelsin de o zaman görürüz hep birlikte.
Bir tek onlar değil bir sürü hikaye olunca sıkılmadan izletiyor. Artık dümdüz Total dizilerini bırak da böyle işleri izle değişiklik olsun.