Birsen Altuntaş o değil diye belirtmiş. O ayrı, bu ayrı bir proje.Bu Kral Kaybederse uyarlaması mı? 😱 Hani o Show'da olmayacak mıydı?
Birsen Altuntaş o değil diye belirtmiş. O ayrı, bu ayrı bir proje.Bu Kral Kaybederse uyarlaması mı? 😱 Hani o Show'da olmayacak mıydı?
Kırmızı Oda biter gibi o zaman, kanalın akışı zaten dolu.Aynen o bence. Sonuçta gerçek hayat hikayesi diyor. Birsen de Star'da olacak demişti ama Acun yine bombayı patlatmış.![]()
Detaylarını merak ettim hikayenin doğrusu.Birsen Altuntaş o değil diye belirtmiş. O ayrı, bu ayrı bir proje.
Kırmızı Oda sezon kapanmadan final yapmaz . Bu dizi muhtemelen Aralık sonu - Ocak başı gibi yayına başlar . O dönemlerde MasterChef ve O Ses bitiyor zaten . Haftanın 5 günü Survivor , diğer günler diziler yayınlanır.Kırmızı Oda biter gibi o zaman, kanalın akışı zaten dolu.
------
Detaylarını merak ettim hikayenin doğrusu.![]()
Şakasına dedim zaten, sezon sonunu çok rahat görür her türlü. Çarşamba akşamı yayınlanır muhtemelen.Kırmızı Oda sezon kapanmadan final yapmaz . Bu dizi muhtemelen Aralık sonu - Ocak başı gibi yayına başlar . O dönemlerde MasterChef ve O Ses bitiyor zaten . Haftanın 5 günü Survivor , diğer günler diziler yayınlanır.
Maşallah her şeyi de hazır yani.
İsmini fazla aramamışlar dizinin demete biraz şarkı parası ödediler mi tamamMaşallah her şeyi de hazır yani.![]()
![]()
Bir de Flash TV görüntülerinden jenerik yapsınlarİsmini fazla aramamışlar dizinin demete biraz şarkı parası ödediler mi tamam![]()
Evet bence de. Dek 'i Çarşamba denemişlerdi . Muhtemelen bu dizi de Çarşamba yayınlanır .Şakasına dedim zaten, sezon sonunu çok rahat görür her türlü. Çarşamba akşamı yayınlanır muhtemelen.![]()
OGM'nin salı, perşembe ve cuma akşamları dolu. Acun Ilıcalı programlarını da düşünürsek pazartesi yayınlanıp Survivor'ın yayın bütünlüğünü bozmaz bence, Jet Sosyete ve DEK'te olduğu gibi çarşamba kalıyor geriye zaten.Evet bence de. Dek 'i Çarşamba denemişlerdi . Muhtemelen bu dizi de Çarşamba yayınlanır .![]()
Aynen o reklamlar Kırmızı Odayı izlememi noktalamama sebep oldu zatenTV8'de dizi izlemek biraz kötü. 30 dakikalık reklamlar bitmek bilmiyor.![]()
Youtubeden 2x hızında ve hatta ileri alarak izleyebilirsinAynen o reklamlar Kırmızı Odayı izlememi noktalamama sebep oldu zaten
Ogm son zamanlarda hep gerçek hayat hikayesinden uyarlama yapıyor. Aslında ona pek bağlı kalmıyor ama izleyiciye daha cazip geliyor gerçek hayattan uyarlama olması.Dizi gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanıyormuş, senarist Kemal Hamamcıoğlu'ymuş. @Yiğitt @slhttnmtl @Gizmen @issahales
Öyle hiçbir anlamı olmaz izlediğim şeyin.Youtubeden 2x hızında ve hatta ileri alarak izleyebilirsin![]()
KK için bir ara Kıvanç diyorlardı yeni bir haber var mı yoksa hala o proje için hiçbişey yokBirsen Altuntaş o değil diye belirtmiş. O ayrı, bu ayrı bir proje.
O proje hakkında hiç bir gelişme yok. En son Mart ayına ertelendi denildi, ama doğru mudur bilmiyorum.KK için bir ara Kıvanç diyorlardı yeni bir haber var mı yoksa hala o proje için hiçbişey yok