Rezalet...Falcao'ya ne oldu, tahmin edin. Tahmin etmeyin, bilemezsiniz.
@Tolstoyevski, @Sherlock, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @MEnes, @Polat Şaşmaz, @Felon, @Bully, @S.G.A.T., @Frank Slade, @BesaleT ve diğer Galatasaray taraftarları.
Rezalet...Falcao'ya ne oldu, tahmin edin. Tahmin etmeyin, bilemezsiniz.
@Tolstoyevski, @Sherlock, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @MEnes, @Polat Şaşmaz, @Felon, @Bully, @S.G.A.T., @Frank Slade, @BesaleT ve diğer Galatasaray taraftarları.
Ceza sahasına girip köşeye sert bir şekilde vurup gol de atıyor, öyle boş gol de değil.Rezalet...
Evet sen deyince özetine baktım. Güzel de atmış. Bizde topladı enerjisini, şimdi gider orada yapar şovunuCeza sahasına girip köşeye sert bir şekilde vurup gol de atıyor, öyle boş gol de değil.
Kalsa bile sakatlanacaktı, bu yüzden gitmesi daha iyi oldu. Gerçi orada da sakatlanacak, orası ayrı konu.Evet sen deyince özetine baktım. Güzel de atmış. Bizde topladı enerjisini, şimdi gider orada yapar şovunu
Sakatlanmazsa söverim zatenKalsa bile sakatlanacaktı, bu yüzden gitmesi daha iyi oldu. Gerçi orada da sakatlanacak, orası ayrı konu.
@Maskeli Fedai kızma sizde adama böyle orta açan yoktu Ömer Bayram ile olmaz o işlerFalcao'ya yine ne oldu?
Galatasaray'ın sağlık ekibinde sorun var sanırım, yoksa Galatasaray'da da gol atıyordu ama sık sık sakatlanıyordu.@Maskeli Fedai kızma sizde adama böyle orta açan yoktu Ömer Bayram ile olmaz o işler
Adamı sahaya çıkaramadık ki@Maskeli Fedai kızma sizde adama böyle orta açan yoktu Ömer Bayram ile olmaz o işler
Çıktığı da oldu aslında sizde Daha oraya yeni gitti. Belki sakatlanır. Eğer sakatlanmazsa siz bence sağlık ekibinizi kovunAdamı sahaya çıkaramadık ki
Harbi sahaya çıkmış ama nedense hatırlamıyorum Adam 7-8 milyonu götürüyordu niye sahaya çıksın ki..Çıktığı da oldu aslında sizde Daha oraya yeni gitti. Belki sakatlanır. Eğer sakatlanmazsa siz bence sağlık ekibinizi kovun
Monacoda da götürüyordu çıkıyorduHarbi sahaya çıkmış ama nedense hatırlamıyorum Adam 7-8 milyonu götürüyordu niye sahaya çıksın ki..
Bizdeki kadar ücret almıyorduMonacoda da götürüyordu çıkıyordu
Hayır orada 11 milyon aliyor diye biliyorum. Vergiyi düşsek yine 7 milyon civarında ediyorBizdeki kadar ücret almıyordu
Yeter artık atma yeteeeerFalcao'ya yine ne oldu?
Sakatlandığı zaman hoşunuza gidiyor, gol attığı zaman siniriniz bozuluyor.Yeter artık atma yeteeeer