ATV'nin Yeni Dizisi Ezberleri Bozacak Gibi!

Eyvallah alemto... Valla bnde seninle aynı fikrdeyim... berrak tüzünataç zaten hiç diziye kendini veremiyo duygu olarak diyorum yapmacık olduğu belli oluo... engin altnda tiyatro gbi canlandırıyo 😛 yiğit özşenerde hep üst üste dizilerde oyanyıp ekranda çok kaldığı için izlemek istemiyorum... erkan can ne bilim bu adam genelde karadeniz dizilerine yakışır 😛 tipi öyle grnüo nehir erdoğan gzel oynuo gzel bi oyunclğu var ama 4-0 yenilgi altında... izlemeyi düşünmüyorum :D

Amatör demedim Erkan Can'a sadece oyunculuğu beğenmiyorum dedim :)

izlemeyi düşünmüyorum.. amatör oyuncular toplanmış bi iddialı oyuncu bulamadım.. :D atv için umt vardır belki 5-6 rating alır onuda göğe çıkarır ama ynede rating işi hiç belli olmaz bi bakmışızz 1 rating alırken bi bakmışız 10 rating alır :D sonra tekrar şike 😛

sen hangi profesyonel oyuncularla dizi izliyosuna acaba ?

yani daha ne olması gerekiyor. bence sen dizi ve sinema sanattan hicbisi anlamıyorsun. yani berrak tuzunagac haric hepsi son derece profesyonel oyuncular ki berrak tuzunagacta kotu oyuncu degil. bence sen git dinle sevgili filan izle orası seni anca sarar.

birde nickin dizikolik ya en cok ona ayar oldum. sert konustuysam kimse k. bakmasın.

olsun fikir aynı sonuçta izlemiyoruz ve izlemyi düşünmüyoruz :D ama ben fikrimde hala aynıyım adam oyuncu olduğunu çok belli edio bu yüzden benim için amatör... :D

olsun fikir aynı sonuçta izlemiyoruz ve izlemyi düşünmüyoruz :D ama ben fikrimde hala aynıyım adam oyuncu olduğunu çok belli edio bu yüzden benim için amatör... :D
Bende fikrine bir şey diyemem sana göre amatördür bence düşünceni ortaya koyma hakkına sahipsin ama amatör değiller onların sadece oyunculuğunu beğenmiyorum

Bende fikrine bir şey diyemem sana göre amatördür bence düşünceni ortaya koyma hakkına sahipsin ama amatör değiller onların sadece oyunculuğunu beğenmiyorum
hmm anladım tabii izleyicinin göz zevkinede bağlıdır... ben o adamı izlemeyide pek sevmiyorum sevenler hakkında ii düşünebilrrr... ama gerçektenn bnce rol icabı olduğunu nedense izlerken hissediyorum.. bn bişey izlerken onu yaşamayı severim... ama o adamın oynadığı dizilerde bunu yaşıyamıyorum

sen hangi profesyonel oyuncularla dizi izliyosuna acaba ?

yani daha ne olması gerekiyor. bence sen dizi ve sinema sanattan hicbisi anlamıyorsun. yani berrak tuzunagac haric hepsi son derece profesyonel oyuncular ki berrak tuzunagacta kotu oyuncu degil. bence sen git dinle sevgili filan izle orası seni anca sarar.

birde nickin dizikolik ya en cok ona ayar oldum. sert konustuysam kimse k. bakmasın.
yani ben zaten neden amatör dediğimi belirttim biraz geç kaldın secquinnn :D hiç umrumda deil bu arada söylediklerin sonuçta bu benim şahsi görüşüm kimseyi ilgilendirmezzz... dinle sevgili hiç izlmedim ama eminim kii onlar bile mesleğinde daha başırlıdırr...

Forum İstatistikleri

Konular
173,159
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil