- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
İstanbulda Voldemort’un gözükmesi şimşekle sırada Pakize var @TolstoyevskiTV dizilerinde tavuk keser gibi adam öldürmek…
Öldün çık dıkşınTV dizilerinde tavuk keser gibi adam öldürmek…
Yazdığım senaryolar gerçek çıkmaya başladı @EmreCanÖldün çık dıkşın
Gectigimiz hafta Bingöl'deydim. Orada bir çok bilinen iş yeri asgari ücretin altında maaş veriyor. Bir şey diyen de yok.askeri ücretin açlık sınırı altında olması
Tek Bingöl'le sınırlamamak olmaz başka yerlerde de vardır var daGectigimiz hafta Bingöl'deydim. Orada bir çok bilinen iş yeri asgari ücretin altında maaş veriyor. Bir şey diyen de yok.
Aslında yeni yeni bayağı karşı çıkan görüyorum bu konuda.Hayvanların hayvanat bahçesi ve ya sirklerde zorla tutularak ücretli şekilde insanlara gösterillmesi. Insanlar neden buna net bir şekilde karşı çıkmıyor bilmiyorum.
------
Gectigimiz hafta Bingöl'deydim. Orada bir çok bilinen iş yeri asgari ücretin altında maaş veriyor. Bir şey diyen de yok.
Düzeltme yapmak geliyor içimden, durduramıyorum kendimi ama boş veriyorum.askeri ücretin açlık sınırı altında olması
Yalnız değilmişimDüzeltme yapmak geliyor içimden, durduramıyorum kendimi ama boş veriyorum.
Askerlerin aldığı ücret olduğunu düşünüp, düzeltme yapmaktan vazgeçelim en iyisi.Yalnız değilmişim
Eskiden de vardı o kesim ama genele yayılmıyor hiç maalesef.Aslında yeni yeni bayağı karşı çıkan görüyorum bu konuda.
Bilmiyorum pek ama sosyal medyada son zamanlarda artan tepkilerden biri bence.Eskiden de vardı o kesim ama genele yayılmıyor hiç maalesef.
Harika çözümAskerlerin aldığı ücret olduğunu düşünüp, düzeltme yapmaktan vazgeçelim en iyisi.
Tutan mı varDüzeltme yapmak geliyor içimden, durduramıyorum kendimi ama boş veriyorum.
Anlamışsındır artık zaten neye gönderme yaptığımızı, gerek kalmadı.Tutan mı var