En azından Balon Oda gibi yaz dizisine geçilme şansı yok ahahahahahaha.Dizi efsane başladı, sosyal medyada herkes konuştu Çok beklersin
En azından Balon Oda gibi yaz dizisine geçilme şansı yok ahahahahahaha.Dizi efsane başladı, sosyal medyada herkes konuştu Çok beklersin
Evet çünkü son zamanların en leş ötesi dizilerinden biri olan Kardeşlerim'e geçilecek ahahahahaha.En azından Balon Oda gibi yaz dizisine geçilme şansı yok ahahahahahaha.
Bitik bir yaz dizisine geçilmek > All.Evet çünkü son zamanların en leş ötesi dizilerinden biri olan Kardeşlerim'e geçilecek ahahahahaha.
Of amma boş yaptın ya yarın görüşeceğiz.Bitik bir yaz dizisine geçilmek > All.
Neyi göreceğiz… Son Yaz’ı kimse senin Kırmızı Oda’yı abarttığın kadar abartmadı, bütün yaz başımızın etini yedin, sonucunda yaz dizisine bile geçildi Balon Oda. Sen de bu rezilliği örtmek için başka dizilere sarıyorsun şimdi, gördüğümüz veya göreceğimiz tek şey bu.Of amma boş yaptın ya yarın görüşeceğiz.
Ay bozuk plak gibi aynı şeyi tekrar ediyorsun neymiş yaz dizisine geçilmiş. Aynı dizinin AB'de 1. olduğuna asla değinmiyorsun çünkü tersi işine geliyor bence daha fazla uzatmayalım.Neyi göreceğiz… Son Yaz’ı kimse senin Kırmızı Oda’yı abarttığın kadar abartmadı, bütün yaz başımızın etini yedin, sonucunda yaz dizisine bile geçildi Balon Oda. Sen de bu rezilliği örtmek için başka dizilere sarıyorsun şimdi, gördüğümüz veya göreceğimiz tek şey bu.
Sayın Gs'li dostumdan yargı şovu..Neyi göreceğiz… Son Yaz’ı kimse senin Kırmızı Oda’yı abarttığın kadar abartmadı, bütün yaz başımızın etini yedin, sonucunda yaz dizisine bile geçildi Balon Oda. Sen de bu rezilliği örtmek için başka dizilere sarıyorsun şimdi, gördüğümüz veya göreceğimiz tek şey bu.
Azdan az çoktan çok gider…Sayın Gs'li dostumdan yargı şovu..
Kardeşlerimin absiyle total arasındaki fark giderek açılıyor.Kardeşlerim
Total: 6.72 (1) ( Share: 20.96)
AB: 3.83 (3) (Share: 13.15)
ABC1: 4.89 (2) (Share: 14.69)
Evet arada baya fark var ama ben sezon içerisinde 4+ üstüne çıkacağını düşünüyorum AB'nin böyle kalmaz. Son Yaz için de bir kaç hafta beklenir sonrasında karar verilir, eğer yükselme olmaz ise de Elkızı gelir gibi.Kardeşlerimin absiyle total arasındaki fark giderek açılıyor.
Bakalım fox bugüne hangi dizisini getircek
Son Yazın yükseleceğini sanmıyorum. El kızının tutacağını da sanmıyorum Aşkmi cumartesiye gelir yakındaEvet arada baya fark var ama ben sezon içerisinde 4+ üstüne çıkacağını düşünüyorum AB'nin böyle kalmaz. Son Yaz için de bir kaç hafta beklenir sonrasında karar verilir, eğer yükselme olmaz ise de Elkızı gelir gibi.
Aşk Mantık İntikam böyle devam ederse cuma gününde kalır bir süre. Elkızı izleyicinin seveceği türden bir iş, tutar benceSon Yazın yükseleceğini sanmıyorum. El kızının tutacağını da sanmıyorum Aşkmi cumartesiye gelir yakında
Hiç sanmıyorum başrollerde ışık yok elkızında Cuma günü bomboş gün hiç dizi yok iddialı acilen imkansız cumaya gelmeli aşkmiyi de cumartesiye almalılarAşk Mantık İntikam böyle devam ederse cuma gününde kalır bir süre. Elkızı izleyicinin seveceği türden bir iş, tutar bence
Işık mı yok? İsmail Ege Şaşmaz yeter be.Hiç sanmıyorum başrollerde ışık yok elkızında Cuma günü bomboş gün hiç dizi yok iddialı acilen imkansız cumaya gelmeli aşkmiyi de cumartesiye almalılar
Onun küçüktü malum yeri İsmailde ışık yok, başroldeki kız itici.Bence foxun en az iddialı işiIşık mı yok? İsmail Ege Şaşmaz yeter be.
Yayına girmek için sıra bekleyen dizilerden en iddiasızı denilebilir, ama ummadık taş baş yarar.Onun küçüktü malum yeri İsmailde ışık yok, başroldeki kız itici.Bence foxun en az iddialı işi
Tutmayacağı garanti işe yeni sezon onayı vermek üzücüSon Yaz bitmiş kış gelmiş tam da tahmin ettiğim gibi. @Maskeli Fedai @Yiğitt
Ben kanunsuz toprakların da tutmayacağını düşünüuorum meselaYayına girmek için sıra bekleyen dizilerden en iddiasızı denilebilir, ama ummadık taş baş yarar.
Niye tutmasın? Ne güzel dizi.Ben kanunsuz toprakların da tutmayacağını düşünüuorum mesela