Vay be hocam zengin olduğunu bilirdim de bu kadar değil
Bu gerçek mi ya…İskenderin yanında ayran içmek.. @xdragxx
Maalesef..Bu gerçek mi ya…
Hocam fakir edebiyatı yapandan korkacaksınVay be hocam zengin olduğunu bilirdim de bu kadar değil
Hocam fakir edebiyatı yapandan korkacaksınVay be hocam zengin olduğunu bilirdim de bu kadar değil
Aynen, sadece +++++ veya ***** ile belirttiğim klasik boşluk 😊 beni iyi tanıyanlar bilir. İlk kez yaptığım birşey değil. Kötü kelimeler kullanan biri değilim. Lafımda 1 kişiye değil genele olur herzaman.Boşluğu doldurdum.
Mc DonaldsBurger King
@xdragxx üzerine alındı ama.Aynen, sadece +++++ veya ***** ile belirttiğim klasik boşluk 😊 beni iyi tanıyanlar bilir. İlk kez yaptığım birşey değil. Kötü kelimeler kullanan biri değilim. Lafımda 1 kişiye değil genele olur herzaman.
Daha önce hiçbir şekilde karşılaşmadım ****** bu ama sansür şeyidir sanki çok kötü bir şey denilmiş gibi de sansüre uğramış gibi yaniAynen, sadece +++++ veya ***** ile belirttiğim klasik boşluk 😊 beni iyi tanıyanlar bilir. İlk kez yaptığım birşey değil. Kötü kelimeler kullanan biri değilim. Lafımda 1 kişiye değil genele olur herzaman.
Yok bir daha üzerime alınmam@xdragxx üzerine alındı ama.
LM'de sürekli at esprisi yapılması ki bunun da çalıntı olması
Finali bile çalıntıydı..LM'de sürekli at esprisi yapılması ki bunun da çalıntı olması
Çalıntı olduğu anlaşılınca yoook yaaa bu final değil demeleriFinali bile çalıntıydı..