İşte Star'ın yeni logosu belli oldu!

doğuş grubu ntv kraltv ve e2 nin logoları jenerikleri ve kjlerini berbat etmişti herşey beklenir...

doğuş grubu ntv kraltv ve e2 nin logoları jenerikleri ve kjlerini berbat etmişti herşey beklenir...

bu logoyu koysun tepki çeker değistirirler Hocam Kitlenmeli idda sadece

[h=3]Doğuş Gurubuna geçtikten sonra büyük bir hazırlığın içerisine giren Star TV, yeni yılla birlikte köklü değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor. Değişim rüzgarı esecek Star TV'de en büyük değişikliklerden birisi logoda yapıldı. Star TV'nin yeni logosunun bu logo olduğu iddia edildi.

İdda Edildi böle logo olmaz uydurukcunun biri ps yapsa bundan güzel logo çıkartır yüzde 99,9 yalan haber

[/h]

Son düzenleme:
bu logoyu koysun tepki çeker değistirirler Hocam Kitlenmeli idda sadece

Doğuş Gurubuna geçtikten sonra büyük bir hazırlığın içerisine giren Star TV, yeni yılla birlikte köklü değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor. Değişim rüzgarı esecek Star TV'de en büyük değişikliklerden birisi logoda yapıldı. Star TV'nin yeni logosunun bu logo olduğu iddia edildi.

İdda Edildi böle logo olmaz uydurukcunun biri ps yapsa bundan güzel logo çıkartır yüzde 99,9 yalan haber

Haber her yerde yayınlanmaya başlıyor. Baştan bana da doğru gelmedi fakat kilitlenecek bir durum yok ortada. Sonuçta yanlış logo olduğu sadece senin kişisel fikrin :)

Valla Hocam Bunu Yapmazlar tepki çeker değisir yaparlarsa benim sahsi ve öz eleştirim ..

Resmi Facebook adresinden sordum bence logo değildir umarım olmaz

Moderatörün son düzenlenenleri:
logo kötü olabilir belki de adamlar internnetteki etkiyi merak ediyorlar yorumlara göre davranacaklar:)

Ekranda nasıl görüneceğine dair bir ön fikir oluşması açısından Behzat Ç.'nin bir fotosundan eski logoyu silip yenisini montajladım. Böyle bir şey çıktı ortaya :)

rxwpkbbrpesrbig.jpg

bence de fena olmamıs. cnbc-e yin havasını fazlasıyla vermis gibi duruyor. birde o logonun altında 1 kadın 1 erkegi actık mı tamam dır :D

Doğuş Grubu'nun eğlence kanalı olarak yenilenecek kanalı Star TV'nin yeni yılda logosu bile değişecek.

Doğuş Grubu'ndan bir yenilik daha! Doğuş Grubu'nun <nobr>eğlence</nobr> kanalı olarak yenilenecek kanalı Star TV'nin yeni yılda logosu bile değişecek.

Doğuş Gurubuna geçtikten sonra büyük bir hazırlığın içerisine giren Star TV, yeni yılla birlikte köklü değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor. Değişim rüzgarı esecek Star TV'de en büyük değişikliklerden birisi logoda yapıldı. Star TV'nin <nobr>yeni</nobr> logosunun bu logo olduğu iddia edildi.

Kaynak: haber a

kaynak haber a arkadaslar yani kesin haber

Bence logo hiç güzel olmamış. Yeni kurulan TV kanallarının bile logosu bu logodan çok daha güzel :)