Emre Ozansoy
Moderatör
Sen olsaydın polisiye olay değil entrikadan geçilmezdi Arka Sokaklar.pek tarzım değil böyle bölümler yazmak fanlar dua etsinler arka sokakların senaristi ben değiliim
Sen olsaydın polisiye olay değil entrikadan geçilmezdi Arka Sokaklar.pek tarzım değil böyle bölümler yazmak fanlar dua etsinler arka sokakların senaristi ben değiliim
arka sokakların fanları entrika istiyorla ben daha kötüsünü verirdim polisler çözsün o entrikayıSen olsaydın polisiye olay değil entrikadan geçilmezdi Arka Sokaklar.
Arka Sokaklar da entrika güzel olmaz ki.arka sokakların fanları entrika istiyorla ben daha kötüsünü verirdim polisler çözsün o entrikayı
ezgi ve cemal selin ve mesut konusunda entrika istiyorlar @Emre Ozansoy ,Arka Sokaklar da entrika güzel olmaz ki.
Bu çiftlerin arasında entrika olursa izleyiciden tepki çeker. 😱ezgi ve cemal selin ve mesut konusunda entrika istiyorlar @Emre Ozansoy ,
biliyorda senarist twitterdan baskı var böyle entrikalar yapın diyeBu çiftlerin arasında entrika olursa izleyiciden tepki çeker. 😱