Hababam Uzay'a Çok Ünlü Bir Oyuncu Katıldı!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,181
Puanı
1,060
Senaryo yazarlığını Tayfun Güneyer'in yapacağı ve Şubat 2012'de Show TV'de ekranlara gelecek olan Hababam Uzay dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı. Diziye Ufuk Özkan'ın ardından Peker Açıkalın'da katıldı.

peker_acikalin.jpg

ozelhaber.gif

Moderatörün son düzenlenenleri:
cidden güzel bi haber bu zaten bakacaktım diziye bu olay daha da iyi oldu umarım daha böyle iyi oyuncular katılır :)

Yok Böyle Dans'ta 7 yarışmacı kaldı sanırım. 1,5 ay sonra yani Şubat başı gibi bitecek büyük ihtimal. Bu dizi Pazartesileri için yeni "Türk Malı" denemesi olarak düşünülüyor bence :)

peker açıkalın bazen çok iyi(avrupa yakası) bazen vasat(yahşi cazibe)olabiliyor bakalım cevahir ve gaffur neler yapacaklar

woow çok sevindim yahşi caibeden ayrıldığında çok üzülmüştüm hababam uzayda olması çok mutlu etti.. zaten ufuk özkan olduğu için izlicektm şimdi kesinleşti. :D

Peker Açıkalın'ı sevmem ama Ufuk Özkan için ilk 1-2 bölümünü izlicem...

Güzel bir kadro oluşuyor. Diziyi beğenirsem izlerim. Umarım güzel bir dizi olur.

Ufuk Özkan'ın dizide yer alması beni zaten diziyi izlemem için iyi bir oyuncu ama daha güçlü bir kadrosu, güçlü bir konusu olması lazımki tutsun. Tayfun Güneyer iyi bir Senarist ama her zamanda iyi olduğunu gösteremiyor. Show TV'de ekrana gelecek yani işi zor olsada umarım tutar.

ben izlemem ama tutar gibi gözüküyor oyuncular çok iyi

Konu basliginda "Ha Babam Uzay" yaziliyordu; Hababam Uzay olarak degistirildi .. :)