Vergi Vergi Vergi...
Hay vergisi batsın be
Vergi Vergi Vergi...
Tabii ki pahalı. Alt tarafı bir telefon sonuçta. 1.200 €'yu geçtim 36.000 nedir? Gidip araba alırsın o fiyatla.@kerem "Almanya fiyatı çok pahalı. 😡😡" diye dert yanmadan önce biz dehşet verici görselimizi hemen paylaşalım.
Ekli dosyayı görüntüle 109019
Vergideki TRT payı ne oluyor? Alırken bir tane de TRT çalışanlarına mı alıyoruz.
O mesajı yazarken direk aklıma gelmişti zaten Erdal Bakkal.
36.000e şahin Tofaş falan bulursun anca. Sene sonuna kadar o da zor ama neyse...Tabii ki pahalı. Alt tarafı bir telefon sonuçta. 1.200 €'yu geçtim 36.000 nedir? Gidip araba alırsın o fiyatla.
Ağır hasarlı Tofaş geliyor o fiyata..36.000e şahin Tofaş falan bulursun anca. Sene sonuna kadar o da zor ama neyse...
Ağır hasarsız olsa ne olacak yani. Tofaş yine Tofaş.Ağır hasarlı Tofaş geliyor o fiyata..
Yani sen de haklısın Tofaş'a binen adam öteki tarafa direk bilet alıyorAğır hasarsız olsa ne olacak yani. Tofaş yine Tofaş.
Manyağın biri "trde ilk otomatik klimalı" başlığı atıp 185 bin liradan Tofaş koymuş sarı siteye.Yani sen de haklısın Tofaş'a binen adam öteki tarafa direk bilet alıyor
Sesli güldüm O manyağın kafa yapısından istiyorum netManyağın biri "trde ilk otomatik klimalı" başlığı atıp 185 bin liradan Tofaş koymuş sarı siteye.
Bu video ekşide gündem olmuştu, belki görmüşsündür. Rekor satış 180 bin ile bunda. Bunun özelliği daha ilgi çekici ama. 560 beygir gücü varmış. Arabadan falan anlamam ama 100 metre gidince arabanın parçalarını yerden toplaman lazım bu güçle. Çok absürd duruyor bence.Sesli güldüm O manyağın kafa yapısından istiyorum net
Aynen görmüştüm Valla değişik ya, şeyi biliyorsundur Fiat Uno'yu. Ona bile dünya kadar para veren var Halbuki Tofaş'a arkadan çarpsan araba Uno'ya dönüşüyor Ne gerek var fazladan para vermeyeBu video ekşide gündem olmuştu, belki görmüşsündür. Rekor satış 180 bin ile bunda. Bunun özelliği daha ilgi çekici ama. 560 beygir gücü varmış. Arabadan falan anlamam ama 100 metre gidince arabanın parçalarını yerden toplaman lazım bu güçle. Çok absürd duruyor bence.
36.000e şahin Tofaş falan bulursun anca. Sene sonuna kadar o da zor ama neyse...
Iphone almaktansa Tofaş almak çok daha mantıklı bence.Ağır hasarlı Tofaş geliyor o fiyata..
Para bitinceye kadar zurna dürüm + zafer gazoz gömmek daha mantıklı bence.Iphone almaktansa Tofaş almak çok daha mantıklı bence.
Dürümün yanında gazoz içende ne bileyim. Kola ve ayrandan daha mı hesaplı acaba?Para bitinceye kadar zurna dürüm + zafer gazoz gömmek daha mantıklı bence.
Yok ondan değil, sebebi şu:Dürümün yanında gazoz içende ne bileyim. Kola ve ayrandan daha mı hesaplı acaba?
İlk kez duydum ama tadı her ne kadar güzel olursa olsun dürümün dostu ayrandır. Ara sıra bu rolü kola çalar ama gazozun yeri yoktur be Ersin.Yok ondan değil, sebebi şu:
Zafer gazoz > Kola + Ayran.