- Reaksiyon puanı
- 114,248
- Puanı
- 1,060
Yeğenlerim kaç gündür kısa kısa videolara takmışlar ve bende izliyorum genelde. PS YouTube ekranında denk geldi bunu izledim. Çok dugusal. Zamanında izlememiştim....
İyi buldum bebek ölmüş üzüldüm @Emre OzansoyFragman güzel gözüküyor. Hazır Aşk Mantık İntikam'dan da sıkılmışken cuma günü izlerim. Orman yangını olayı cidden güzel düşünümüş.
@pompy sen nasıl buldun fragmanı?
En azından bebek bulundu o konuyu dizimde bitirebilirim @Emre OzansoyYENİ BÖLÜM FRAGMANI
Bu kadar yakın iki fragman atan bir bu dizi galibaYENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI
Benim konuyla aynı gidiyorlar hayret Ben Selin’e Cemal’e Aslı’ya Ezgi’ye düşman getirdim Arka sokaklarda aynısını yapmış @Gerekli24Bu kadar yakın iki fragman atan bir bu dizi galiba
Arka sokaklar entrika dizisi değil ki polisiye dizi aşk diziside değil ekibi gençleştirme operasyonu yapıyorlar @Araf
Fanlar diziyi eleştiriyor bu sonuç oyüzden yok aşk olsun yok entrika olsun ben yazsam öyle bir entrika yazarım ki o fanlar korkudan diziye dönerlerKanal D bu sene şutlar mı acaba
Yaz bence entrika iyi olurFanlar diziyi eleştiriyor bu sonuç oyüzden yok aşk olsun yok entrika olsun ben yazsam öyle bir entrika yazarım ki o fanlar korkudan diziye dönerler
Ben öyle bir yazarım @Emre Ozansoy biliyor anlatsınYaz bence entrika iyi olur
Yaz bence güsel olurBen öyle bir yazarım @Emre Ozansoy biliyor anlatsın