Ama işte bu güzel değil.@HeisenBerg'in oyları:
Candan Erçetin - Annem 4
Tarkan - Dudu 3
Manga - Dursun Zaman 2
Pinhani - Beni Al 1
Ama işte bu güzel değil.@HeisenBerg'in oyları:
Candan Erçetin - Annem 4
Tarkan - Dudu 3
Manga - Dursun Zaman 2
Pinhani - Beni Al 1
Geçen haftadan sonra yine 3-4 bekliyordum ama 2 de iyidir bu hafta.@HeisenBerg'in oyları:
Candan Erçetin - Annem 4
Tarkan - Dudu 3
Manga - Dursun Zaman 2
Pinhani - Beni Al 1
Neyini beğenmedin acaba?Ama işte bu güzel değil.![]()
Heyecanlı falan değilim yalan yok, heyecan için ancak kişinin kendisinin yarışması lazım.SON PUAN DURUMU GELİYOR!
Zevkimle uyuşmuoyr.Neyini beğenmedin acaba?![]()
Kaç haftadır bu finalin olacağını biliyordum.- 4. Puan Durumu -
81 | Tarkan
79 | maNga
71 | Candan Erçetin
69 | Pinhani
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes @Yakamoz-Asi
Çok yakın puanlar. Birkaç oya bakar tüm sonuçun değişmesi.- 4. Puan Durumu -
81 | Tarkan
79 | maNga
71 | Candan Erçetin
69 | Pinhani
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes @Yakamoz-Asi
@Gerekli24 çok teşekkür ediyorum bu kritik puan adına@Gerekli24'ün oyları ile devam ediyoruz
4 puan Tarkan - Dudu (Her şeyi ayarında olan Tarkan benden yine tam puanı kaptı.)
2 ile 3 arasında çok kaldım. Türleri de farklı kıyas da yapılmıyor. Bence oy çekişmesi de bu ikisi arasında olacak.
3 puan maNga - Dursun Zaman (Şarkının patlama kısmı iyi o kız kim bilmiyorum ama 3 vermemi o sağladı.)
2 puan Candan Erçetin - Annem (Çoğu turda rahat tam puan verebileceğim bir şarkı ama yarı finalde ne yazık ki 2'de kaldı. İmkanım olsa buna da 3 verirdim.)
1 puan Pinhani - Beni Al (Üzgünüm içlerinde en zayıf halka bu geldi. Yoksa şarkı kötü değil ama yarı final turu ve biri 1 puan alacak.)
Güzel gibi.@Gerekli24'ün oyları ile devam ediyoruz
4 puan Tarkan - Dudu (Her şeyi ayarında olan Tarkan benden yine tam puanı kaptı.)
2 ile 3 arasında çok kaldım. Türleri de farklı kıyas da yapılmıyor. Bence oy çekişmesi de bu ikisi arasında olacak.
3 puan maNga - Dursun Zaman (Şarkının patlama kısmı iyi o kız kim bilmiyorum ama 3 vermemi o sağladı.)
2 puan Candan Erçetin - Annem (Çoğu turda rahat tam puan verebileceğim bir şarkı ama yarı finalde ne yazık ki 2'de kaldı. İmkanım olsa buna da 3 verirdim.)
1 puan Pinhani - Beni Al (Üzgünüm içlerinde en zayıf halka bu geldi. Yoksa şarkı kötü değil ama yarı final turu ve biri 1 puan alacak.)
@Gerekli24 foruma gerekli bir üye olduğunu tekrar gösterdi@Gerekli24'ün oyları ile devam ediyoruz
Çok teşekkürler @Gerekli24@Gerekli24'ün oyları ile devam ediyoruz
Bende neden benden bahsettin diyordum, zirve hariç kötü oylar.
Kaç oy kalmıştı toplam biraz kafam karıştı da gerilimden dolayıKendi oylarına niye olmamış atıyorsun be adam.@slhttnmtl