Yuh, sana çalışıp beni açma demiştim. Bu mu darbe 😡@xdragxx aha son darbeyi vurmaya geldi açalım o zaman emreyi
Yuh, sana çalışıp beni açma demiştim. Bu mu darbe 😡@xdragxx aha son darbeyi vurmaya geldi açalım o zaman emreyi
1 taneKaç 500 kaldı?
Dünden beri beni açma kırmızıyım dedim. Bugünde sakın beni açma dedikten hemen sonra açtı ve 200.000 çıktıKaç 500 kaldı?
kalmış mı ben hepsi gitti sandım1 tane
Yok ilk sayfaya baksana aradakalmış mı ben hespsi gitti sandım
Dünden beri beni açma kırmızıyım dedim. Bugünde sakın beni açma dedikten hemen sonra açtı ve 200.000 çıktı
Açın bi zahmet artık@EmreCan ne diyorsun seni açalım mı
Daha ilk kez kutu aldık be yarışmanın ilk gününü saymazsak. Ben yarışırken bazinga'nın kutusunu kendime alıp kazanmıştımSenin zulan nerde hep büyük var sende.
evet son kararım
Son kararı düşünmesine bile gerek yok
@EmreCan kutusunda 200 TL vardı. Bu tur iyi gittik barievet son kararım
şu 10tl bir türlü bulamıyorum galiba bende@EmreCan kutusunda 200 TL vardı. Bu tur iyi gittik bari
emanetimi almadan durmam YOKUM.@BARON男爵 Hamdi Bey bu iyi gidişine bayadır kırmızı açmamana tepkisiz kalmadı ve 20.000 TL önerdi Var mısın yok musun?
Yokuum diyor o zaman hız kesmeden 1 kutu daha alalımemanetimi almadan durmam YOKUM.
@Emre Ozansoy hadi biraz mola yap gel buraya düşünceni söyle,senin kutunda kaç varYokuum diyor o zaman hız kesmeden 1 kutu daha alalım
500.000 bende olabilir.@Emre Ozansoy hadi biraz mola yap gel buraya düşünceni söyle,senin kutunda kaç var
Bulmuşta bunuyoşu 10tl bir türlü bulamıyorum galiba bende