10 Eylül 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    11
Bu şekilde reytingleri yazdığın için teşekkürler @Emre Ozansoy :bhr:
@offensive de çok yakın zamana kadar Deniz'in reytinglerinden görüp yazıyordu ama maalesef o bile kendisine çok görülüp elinden alındı bu adeti başlattığı için önce ona teşekkür edelim bence. :)

• Harika
Reactions: offensive
@offensive de çok yakın zamana kadar Deniz'in reytinglerinden görüp yazıyordu ama maalesef o bile kendisine çok görülüp elinden alındı bu adeti başlattığı için önce ona teşekkür edelim bence. :)
Adet mi? Daha öncesinde birçok kişi bu şekilde paylaşıyordu reytingleri açıklanma yasağından sonra, onun başlattığını düşünmüyorum.

Adet mi? Daha öncesinde birçok kişi bu şekilde paylaşıyordu reytingleri açıklanma yasağından sonra, onun başlattığını düşünmüyorum.
Evet ama en çok o paylaşıyordu ve belli ki bundan zevk alıyordu. Sadece forumdaki her konuyu açmakla yetinmeyip her şeyi ben yapayım havasında hareket edilmesi sinirimi bozuyor yoksa senlik bir durum değil.

• Harika
Reactions: offensive
Çok teşekkür ederim duygulandım 🥺🙏🏻🌹
------

Ne kadar fenasın Allahım sen beni böyle kişilerle karşılaştırma 🙏🏻

• Sinir Bozucu
  • Beğendim
Reactions: Hazem and Aserat
Çok teşekkür ederim duygulandım 🥺🙏🏻🌹
------

Ne kadar fenasın Allahım sen beni böyle kişilerle karşılaştırma 🙏🏻
Ben senin hakkında kötü bir şey mi dedim? Demek istediğim reyting açıklama yasağı geldiğinden beri burada çoğu defa birçok üye yapımların reytinglerini yazdı senin yaptığın gibi, herhangi kötü bir şey demememe rağmen bu şekilde konuşman ne alaka?